Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US OPEN

Serena bjesnila na sutkinju: Nemoj me ni pogledati!

Serena Williams
Screenshot Youtube
12.09.2011.
u 14:21

– Niste li vi osoba koja me sj... prošli put? – pitala je Serena sutkinju iako to nije bila ''ta''.

Serena Williams teško podnosi poraz i još je jednom to pokazala u finalu US Opena protiv Samanthe Stosur. Nakon što je izgubila prvi set 2:6, kod rezultata 30:40 pri jednom je forhendu jako zaurlala iako je protivnica bila u pokušaju da uhvati loptu. Serenin vrisak protivi se pravilima igre, a Australku je sigurno mogao omesti u igri. Sutkinja Eva Asderaki dosudila je poen za Stosur čime je povela sa 1:0, a Amerikanka izgubila kontrolu.

Počastila ju je sljedećim riječima:

– Niste li vi osoba koja me sj... prošli put? Da, to ste vi – rekla joj je Williams iako  uopće nije riječ o istoj sutkinji kao i lani, kada je također priredila incident.

– Kako sam prekršila pravilo ako sam izrazila samu sebe? Zato što sam to bila ja? Nemojte me ni pogledati, nemojte čak ni pogledati prema meni. Kad me vidite na hodniku, krenite drugom stranom – bjesnila je američka tenisačica. Na kraju je slavila Stosur.

Ključne riječi

Komentara 3

DE
deni88
14:54 12.09.2011.

koja krađa, ovo je sramota za sport, pa bilo je ocito da stosur tu loptu ne moze uhvatit

OB
-obrisani-
21:50 12.09.2011.

Sutkinja je potpuno pravilno postupila. Serana se oglasila prije nego sto je Samantha pokusala da udari loptu, sto nije dozvoljeno. Serena je bila iznervirana na samu sebe jer nije imala rijesenje za Samanthinu igru, pa je napala neduznu sutkinju. I jos joj je prijetila u pauzi sto je pravi primitivizam.

ST
stp
04:28 13.09.2011.

Serena se moze opisati jednom recju CHAMUGA !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije