Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMNI ZA ČETVRTFINALE

Serdarušić nakon pobjede: Teže od Italije nije moglo, ali ni njima neće biti lako

Banja Luka: Srpska open,  Sančić i  Serdarušić pobijedili braću Ivana i Mateja Šabanova
Dejan Rakita/PIXSELL
28.11.2021.
u 13:24

- Bilo je bolje nego očekivano, mislio sam da će možda biti i više nervoze. Rekao sam si da budem fokusiran na sebe, na svoj meč, na svoj tenis i bilo je vrhunski.

Hrvatski tenisač Nino Serdarušić koji je u nedjelju u svom debiju za hrvatsku reprezentaciju u Davis Cupu pobijedio Mađara Fabiana Maroszana sa 6-4, 6-4 i tako Hrvatsku odveo u četvrtfinale tog natjecanja zadovoljan je svojim nastupom 

- Bilo je bolje nego očekivano, mislio sam da će možda biti i više nervoze. Rekao sam si da budem fokusiran na sebe, na svoj meč, na svoj tenis i bilo je vrhunski. Ušli smo u četvrtfinale i sada jedva čekamo sutrašnji meč protiv Italije - rekao je Serdarušić dodajući kako iako smatra da je Italija težak suparnik, da joj Hrvatska može parirati.

- Teže nije moglo biti, ali ni njima neće biti lako s Marinom i s Mektićem i i Pavićem - kazao je za kraj Serdarušić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije