Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOKS

Sep pobijedio, Hrgović izgubio, Astana bez finala

Filip Hrgović i Hrvoje Sep
Daniel Kasap/Pixsell
03.05.2014.
u 21:59

Njihovi Astana Arlansi izgubili su u Azerbajdžanu od Baku Firesa sa 4:1 pa im pobjeda u prvom polufinalnom meču od 3:2 nije bila dovoljna za prolaz dalje.

Hrvatski boksači Hrvoje Sep i Filip Hrgović ove sezone neće nastupati u finalu Svjetske boksačke serije.

Njihovi Astana Arlansi izgubili su u Azerbajdžanu od Baku Firesa sa 4:1 pa im pobjeda u prvom polufinalnom meču od 3:2 nije bila dovoljna za prolaz dalje.

Sep je svog protivnika Bjelorusa Dauhaljaveca pobijedio na bodove podijeljenom sudačkom odlukom (2:1), a Hrgović je izgubio sudačkim preglasavanjem od Azerbajdžanca Murtuzalijeva. Doduše, taj je borba od dva suca bila proglašena neodlučenom, dok ju je treći dao Hrvatu, no kako pravila nalažu suci koji su vidjeli remi morali su se ponovo izjašnjavati pa su pobjedu, valjda pod pritiskom domaće publike, dali domaćeg borcu.

>> Hrgović sparira s Pokrajcem i Mirzatajevim uoči polufinala WSB-a!

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
14:01 04.05.2014.

ako hrgović nastavi trenirati u dubravi on nikad neće biti svjetsko ime..dok još može neka bježi van..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije