Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH

Senzacija u Višnjiku: Gorica šokirala Zadar

Gorica
Goran Jakus/PIXSELL
24.04.2016.
u 00:30

Nakon već petog poraza u sedam kola, Zadrovi navijači traže odlazak uprave i trenera Ante Nazora, čekao se sastanak kriznog stožera.

Vjerovali ili ne, košarkaši Gorice u Višnjiku su pobijedili Zadar (70:68). Najveću senzaciju u domaćem prvenstvu posljednjih godina kreirali su razigravač Kapusta (9 asistencija) i krilo Mašić (12 koševa) koji je pogodio tricu za pobjedu gostiju koje trenira Josip Sesar.

Nakon već petog poraza u sedam kola, Zadrovi navijači traže odlazak uprave i trenera Ante Nazora, čekao se sastanak kriznog stožera.

Cibona je u Zagrebu pobijedila Kvarner uz više sreće nego pameti (89:88). A Cibonin trener Damir Mulaomerović gnjev svoje publike izbjegao je za dlaku jer je pet i pol sekundi prije kraja, kod 86:88, Joksimović presjekao zadarsko izvođenje lopte i zabio dvicu i bacanje za petu pobjedu u kojoj su doprinijeli Ante Žižić (18 koševa, 11 skokova), Florence (24), Hukić (13) i Rozić (10).

Ostali rezultati: Split - Cedevita 58:67, Šibenik - Zagreb 86:90.

>> Veliko iznenađenje, Gorica slavila u Zadru!

Ključne riječi

Komentara 3

OB
ObrenM
14:01 24.04.2016.

Tko je cuo ijedan intervju Ante Nazora doslo mu je da razbije Tv ili radio,ovisno sa cega slusa.Slusati monotoni monolog bez imalo osjecaja jednolicnim glasom je stravicno.Ovaj mora da je na teskim vitaminima.Sto se tice njegovih trenerskih sposobnosti tu je jos gori.Da su kosarkasi bili prepusteni sebi sigurno bi ostvarili bolji rezultat.Kada su ga nakon sramotnog debakla od Gorice pitali-hoceli dati ostavku,drsko je odgovorio da nece jer on nije samovoljno dosao vec su ga trazili.Dali treneri imaju test znanja i test na droge?Ovoga trajno treba iskljuciti iz blizine kosarke.

JO
jolly
07:44 24.04.2016.

Iz koje godine je ova fotografija?

DU
Deleted user
09:03 24.04.2016.

Pet i pol sekundi prije kraja cibonin igrac Joksimovič presjekao je zadarsko dodave... Neznam sto vise reci. Jel ti novinari uče kaj na fakultetu ili idu tam samo da im prodje vrijeme. Urednicima dajem na znanje...., radio bih honorarno kaoo novinar i to za jeftinije novce nego postojeci, i ako nista drugo znao bi da cibonin kosarkas Joksimovic pet i pol sekundi prije kraja nije presjekao zadrovu loptu jer cibona uopce nije ni igrala sa Zadrom....!!! Sa kim je igrala necu mu otkriti... neka sam zaradi svoju placu...!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije