Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A BIO MU JE ROĐENDAN...
Povratak na članak

Senzacija u Njemačkoj: Duvnjak ispao od 11. kluba lige u polufinalu Kupa!

Cederholm je u zadnjoj minuti uspio zabiti za potpuni preokret 29:28 za 'underdogove', a Kiel je još u 52. minuti  vodio s tri razlike

Komentari 2

BR
Breoxs
08:19 05.06.2021.

Domagoj Duvnjak i Ivan Rakitić su generacija. Rakitić je stariji 3 mjeseca! Rakitić se oprostio od reprezentacije, nije više mogao igrati u Barceloni, ali je sada sretan i zadovoljan u Sevilli. Ono mu je bilo mučenje da dođe u reprezentaciju i da se mora tući s mladim lavovima poput Vlašića. Duvnjaku će biti sve teže i teže izboriti mjesto u Kielu, i onda još dođe u reprezentaciju, ozlijeđen, umoran, sav nikakav i već na prvoj utakmici protiv Japana ga potroše za 29-29, a onda protiv Argentine glatko izgubimo 4 razlike. Odličan je Duvnjak, ali izrauban, nema vanjskog šuta i to sve izgleda jalovo i nemoćno.

VL
BR
Breoxs
08:08 05.06.2021.

Nije senzacija! Duvnjak je napunio 33 godine! Dolaze mladi lavovi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.