Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTFINALE

Senzacija u Beču: Đoković izgubio od slabo poznatog Talijana!

Novak Đoković
Foto: EXPA/PIXSELL
1/3
30.10.2020.
u 19:31

Za 25-godišnjeg Talijana to je prva pobjeda nad igračem iz društva Top 10, koja mu je donijela prvo polufinale na ATP turnirima od prošlogodišnjeg turnira u Kitzbuehelu.

Talijanski tenisač Lorenzo Sonego (ATP - 42.) ostvario je senzacionalnu pobjedu u četvrtfinalu ATP turnira serije 500 u Beču, gdje je u petak svladao prvog igrača svijeta Srbina Novaka Đokovića sa 6-2, 6-1 za samo 68 minuta.

Za 25-godišnjeg Talijana to je prva pobjeda nad igračem iz društva Top 10, koja mu je donijela prvo polufinale na ATP turnirima od prošlogodišnjeg turnira u Kitzbuehelu.

Sonego je potpuno nadigrao najboljeg tenisača svijeta, spasivši svih šest 'break' lopti koje je Đoković imao u drugom setu, kad se pokušavao vratiti u meč. Vrlo dobrim servisom i napadačkom igrom, gotovo bez pogreške u prvom setu, Talijan pronašao pobjedničku formulu protiv neprepoznatljivog Đokovića.

Sonego će za svoje drugo finale u karijeri igrati protiv pobjednika dvoboja Bugarina Grigora Dimitrova (ATP - 20.) i Britanca Daniela Evansa (ATP - 33.).

Turnir je istom danu ostao i bez drugog nositelja. Rus Andrej Rubljov (ATP - 8.) iznenadio je domaćeg favorita i branitelja naslova Dominica Thiema (ATP - 3.) te ga svladao sa 7-6 (5), 6-2.

Rubljov će u polufinalu igrati protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona (ATP - 111.) koji je spriječio ruski obračun za finale svladavši sa 6-4, 7-6 (5) šestog tenisača svijeta Danila Medvjedeva.

ATP Beč - četvrtfinale

Lorenzo Sonego (Ita) - Novak Đoković (Srb/1) 6-2, 6-1

Kevin Anderson (JAR) - Danil Medvjedev (Rus/4) 6-4, 7-6 (5)

Andrej Rubljov (Rus/5) - Dominic Thiem (Aut/2) 7-6 (5), 6-2

Ponudu Germania kladionice pogledajte ovdje

Ključne riječi

Komentara 8

BL
blekpanther
21:44 30.10.2020.

Evo jos jedne vrlo važne vijesti,gledam večernji dnevnik Nove TV i saznajem da Srbi grade bolnicu , umro Profirije Radović i mnoštvo vijesti što Hrvate skoro i ne zanima, a vjesti sa Vukovarskog tornja pogledajte koja je poredu, moram see pitati “jeli to moguće”

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
20:44 30.10.2020.

Kad se na instagramu pročitaju Đokovićeve tužne poruke povodom smrti mitropolita Amfilohija, koje je objavljivao čitavo prije podne, svima je jasno da mu nije bilo stalo do igranja tenisa.

DO
domolub
20:04 30.10.2020.

uvijek ima jači

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije