Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stolni tenis

Senzacija na SP-u, Pucar izbacio brončanog s Igara u Tokiju

24.05.2023.
u 21:05

Zanimljivo je da je to bila repriza meča sa SP-a 2019. u Budimpešti. I tada je naš stolnotenisač kreirao iznenađenje i pobjedom 4:3 prošao u osminu finala.

Hrvatski stolnotenisač Tomislav Pucar izborio je osminu finala Svjetskog prvenstva nakon što je s 4:3 izbacio Nijemca Dimitrija Ovčarova, brončanog s olimpijskih igara u Tokiju 2020. godine.

Velik rezultat za našeg stolnotenisača jer je Nijemac godinama jedan od najboljih europskih igrača, trenutno drži 14. mjesto na svijetu, ali ni ovog puta nije imao sreće s našim reprezentativcem.

Zanimljivo je da je to bila repriza meča sa SP-a 2019. u Budimpešti. I tada je naš stolnotenisač kreirao iznenađenje i pobjedom 4:3 prošao u osminu finala.

VEZANI ČLANCI:

Sljedeći suparnik Pucaru bit će Egipćanin Omar Assar, koji je iznenadio Šveđanina Trulsa Moregarda (4:2).

Inače, Šveđanin je jedan od većih europskih talenata, a prije dvije godine u Houstonu je bio viceprvak svijeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije