Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURCI PIŠU:

Senzacija na pomolu! Kristijan Lovrić blizu europskog velikana

Kristijan Lovrić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
29.05.2020.
u 22:04

Lovrić je poznato ime na turskom transfer tržištu jer ga je prošlo ljeto želio i Basaksehir

Kristijan Lovrić još jednu sezonu u HNL-u odradio je na visokom nivou, a njegove predstave privukle su i interes velikog Galatasaraya.

Turski portal Aslan Arenasi piše kako bi Lovrić trebao biti prvi prema kojem će Galata posegnuti ako se Henry Onyekuru vrati u Monaco s posudbe.

- Galatasaray je već kontaktirao Lovrićevog menadžera i dobio pozitivne signale. Iako prema Transfermarktu Lovrić vrijedi oko tri milijuna eura, Galatasaray se nada kako bi cijena eventualnog transfera bila manja od toga zbog pandemije koronavirusa - dodaju. 

Lovrić je ove sezone zabio 13 golova i upisao sedam asistencija u 26 utakmica. Lovrić je poznato ime na turskom transfer tržištu jer ga je prošlo ljeto želio i Basaksehir.
 

Komentara 3

ZG
zg1985
23:03 29.05.2020.

turci nisu europa..ni u jednom smislu

Avatar SarahNB80
SarahNB80
00:51 30.05.2020.

w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije