Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUTTOSPORT PIŠE:

Senzacija na pomolu! Dinamovca nakon Barce želi i veliki Real Madrid

Petković i Olmo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
22.11.2019.
u 10:29

Torinski Tuttosport, list blizak Staroj dami, piše da je Olmo već dugo Juventusu na oku i da je na njegovoj prioritetnoj listi želja, no ipak nije glavna zvijezda

Na igre Danija Olma (21) za Dinamo u Ligi prvaka, pa i za mladu reprezentaciju Španjolske s kojom je postao europski prvak, mnogi europski nogometni velikani ne mogu zažmiriti.

Interes za mladu Dinamovu zvijezdu sve je veći. Pričalo se nedavno o ponudama Manchester Cityja, spominjao se Manchester United, Bobanov Milan, povratak u Barcelonu, a sada su se po talijanskim medijima pojavila imena dvaju velikana – Juventusa i Real Madrida! 

Kako sada stvari stoje, Dani Olmo u zimskom prijelaznom roku vrlo vjerojatno napustit će Dinamo, samo se ne zna kamo će otići. Prema Transfermarktu, vrijedi 30 milijuna eura, no Dinamo ga zasigurno neće pustiti za manje od 40 milijuna eura. City je bio spreman dati toliko, no hoće li biti spreman i Juventus ili Real Madrid?


Torinski Tuttosport, list blizak Staroj dami, piše da je Olmo već dugo Juventusu na oku i da je na njegovoj prioritetnoj listi želja, no ipak nije glavna zvijezda. Paul Pogba najveća je želja, no ako taj posao propadne, Juventus bi mogao posegnuti za mladim i talentiranim Olmom.

>>> Pogledajte izjave vatrenih nakon plasmana na Euru

Komentara 2

ER
ernest
10:54 22.11.2019.

juve vrati pjacu i da 40 miliona i to je to

CR
crotsunami
19:32 22.11.2019.

Bilo kuda samo nemoj u Juventus...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije