Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP
Povratak na članak

Senzacija na Euru: Portugal šokirao Francusku i Nikolu Karabatića

Rukometaši Portugala pobijedili su Francusku predvođenu Nikolom Karabatićem s 28:25

Komentari 6

Avatar Django
Django
21:56 10.01.2020.

Tja, nema više Omeyera.

VL
JO
josip
22:09 10.01.2020.

to znači da neće ići dalje ako Portugal dobije BiH. jer Norveška je bolja od Francuske

VL
NO
Nolte
20:39 10.01.2020.

To je iznenadjenje, ali nije senzacija. Portugal je odlicna momcad, a Francuzi uvijek ulaze u prvenstvo s pola snage. Ima se tu jos dosta za igrati.

VL
DU
Deleted user
11:58 11.01.2020.

Josip je dobro napisao. U nastavak natjecanja idu po 2 a ne 3 ekipe iz skupine. U prijevodu,ako Portugal dobije BiH ima velike šanse za proči dalje.Jedino se može desiti da Norveška dobije Portugal a Francuska da dobije BiH i Norvešku. Onda se stvara krug od tri repke (Portugal,Norveška i Francuska) gdje se onda gleda međusobna gol razlika. A treba uzeti u obzir da te dve ekipe iz skupine donose SVE bodove koje su osvojili u skupini,a ne samo one protiv ekipa koje idu dalje.A u sljedečoj rundi čekaju Danci sa vrlo vjerojatno 6 bodova,te Švedska koja donosi svih 6 ako dobije Sloveniju. A samo dvije ekipe idu dalje u polufinale.A Norvežani će se sigurno ako mogu pokušati već sada riješiti Francuske. Zato i Hrvatskoj trebaju sve 3 pobjede u skupini jer u drugom dijelu nam najvjerojatnije dolaze Španjolci, Njemci,Austrijanci i Makedonci. Prođu li dalje sa 6 bodova imaju kudikamo lakši put do polufinala nego da su u onom drugom dijelu ždrijeba.

VL
NI
Niknaknok
00:44 11.01.2020.

Oni barem svoje najbolje igrače ne potjeraju što je kod nas praksa.

VL
PR
prajdali100
20:53 10.01.2020.

Francuzi uvijek krenu bojažljivo a kako Prvenstvo odmiče bivaju sve bolji i bolji i na kraju su najbolji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.