Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25 godina od tragedije
Povratak na članak

Sennin brat mi je poručio: Da nisi došao na sprovod!

Bernie Ecclestone prisjetio se dana kad je u Imoli poginuo legendarni Brazilac

Komentari 7

Avatar Matija22
Matija22
10:07 01.05.2019.

najbolji vozač koji je vozio f1, poslije nesreće f1 je prestao biti toliko popularan ,još danas drži rekord po broju osvojenih naslova na najtežoj i nazahtjevnijom stazi Monaco Grand Prix gdje nema ravnice i gdje nabrijani f1 ne vrijede u krajnjoj brzini već samo zavoji i ograde i pretjecanja i jedan udarac u ogradu padne kotač i nema više vožnje već se pokaže iskustvo vozača

VL
AU
austrougarskigeneral
09:54 01.05.2019.

bio i ostao najveći vozač, kako mi je žao gledao sam tu utrku kao da je bilo jučer, nije mi jasno ili je volan ili su kočnice otkazale samo se zabio u zid išao je ravno umjesto da okrene ulijevo samo se zabio i išao ravno, ,taj zavoj tamburello su trebali usporit jer su i piqet i berger tu imali teške udese. zbogom ayrton f1 više nije šta je nekoć bila.

VL
Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
10:02 01.05.2019.

Najbolji vozač svih vremena ! Njegova vožnja u Monte Carlu kada je 10 krugova prije kraja pala kiša a on sa kršom od auta sa 7. mjesta u samo 2 kruga došao do 2. i "natjerao" direktora utrke da prekine utrku kako ne bi prešao i Prosta i pobijedio, kao i ona u Brazilu kada mu se ugasio motor na startu pa sa posljednjeg mjesta po kiši u roku 2 kruga došao na prvo spadaju u anale formule jedan koje nitko nikada neće nadmašiti !

VL
Avatar heyhay
heyhay
15:00 01.05.2019.

Bio je najbolji vozač svih vremena. Mnogo se to toga promjenilo poslije nesreće u trkačkoj automobilskoj industriji žuta boja je preuzeta da je boja za trkači auto kao što je imao kacigu, mnoge mjere sigurnosti u f1 itd..

VL
Avatar Olujni
Olujni
23:13 01.05.2019.

Za mene je Alan Prost bio bolji i od Sene i od Shummachera..

VL
Avatar babas
babas
10:58 01.05.2019.

Uz Schumahera svakako najbolji vozač u zadnjih 40tak godina koliko pratim formulu. Vozačke sposobnosti se u F1 mjere u odnosu na vozače u istoj momčadi za volanom istog bolida,a tu su Schumaher i Senna bili najdominantniji u odnosu na suvozače.. Na Schummahera mislim u mlađim danima prije nego što se prvi puta umirovio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.