Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA LIGA

Rukometaši Zagreba pobijedili čak 29 razlike nesretnu Strumicu!

PPD Zagreb
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
19.09.2015.
u 22:14

Završilo je 42:13, a zabili su najviše Šebetić i Kovačević (6)

Rukometaši PPD Zagreba nastavili su niz pobjeda ove sezone. Nakon što su u SEHA Gazprom ligi pobijedili kod kuće Nexe, zatim u gostima Meškov, te u Ligi prvaka Kiel, zagrebaši su sinoć u Kutiji šibica ostvarili jednu od svojih najvećih pobjeda. Svladali su u 4. kolu SEHA Gazprom lige makedonskog doprvaka, Strumicu sa 42:13 (18:6). Čak su petorica igrača PPD Zagreba bila bez promašaja, a trojica su imala tek jedan. Vratar Ivan Stevanović sakupio je 21 obranu.

- Znali smo da u Zagrebu nemamo što tražiti pa smo igrali bez petorice igrača prve postave. Neke sam odmarao, neki su bili lakše ozlijeđeni. Obranu kakvu igra PPD Zagreb je nešto što dugo nisam vidio u rukometu. S ovakvom obranom ne možemo ih nitko pobijediti, barem ne u Zagrebu - rekao je Marjan Andonov, trener Strumice.

Veselin Vujović dao je priliku igračima koji ili nisu igrali protiv Kiela ili su malo igrali.

- Andonova dugo znam, još iz vremena kada sam bio trener Vardara. Iskusan je to trener i dobro je procijenio da protiv nas nema smisla umarati udarne igrače pa ih je čuvao za utakmice protiv sebi ravnopravnijih suparnika - istaknuo je Vujović.

A suparnik po mjeri Strumice bit će u srijedu banjalučki Borac kojeg će voditi hrvatski trener Boris Dvoršek.

- Potpisao sam za klub velike tradicije do kraja sezone, a onda ćemo dalje vidjeti. Pokušao sam nešto zapisati o tome koje akcije igra Strumica, ali iskreno nisam imao što vidjeti. Sigurno je da će na domaćem parketu bolje igrati - istaknuo je Dvoršek.

Najefikasniji kod zagrebaša bili su Luka Šebetić (6), Antonio Kovačević (6), Stefan Vujić (5), Luka Stepančić (4), Tin Kontrec (4) i Marko Vukić, a kdo gostiju Alen Kulenović (7).

Sljedeću utakmicu PPD Zagreb igra u subotu, 26,. rujna u Celju, u Ligi prvaka.

>> Netko će reći da sam lud, ali nisam zadovoljan iako smo pobijedili Kiel!

Komentara 1

OC
obican covik
09:05 20.09.2015.

liga cega ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije