Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga HNL

Segesta završila pretposljednja, a Moslavina posljednja

Segesta
NIkola Ćutuk/PIXSELL
20.11.2009.
u 14:38

Susret sisačke Segeste i NK Lučko u Lučkom, kao i utakmica Moslavine i sinjskog Junaka u Sinju, počinje u subotu u 13.30 sati.

Pred nogometašima Segeste zadnja je prvenstvena utakmica jesenskog dijela 2. hrvatske nogometne lige, u kojem se nisu proslavili. Raspored ih vodi u Lučko, kod istoimene ekipe, u kojoj igra nekoliko nekadašnjih crveno-bijelih (Čunčić, Janković, Zekić, Lončar, Oštrić).

Siščani nezadovoljni

Trener Segeste Milan Matanović za sutrašnju utakmicu od 13.30 sati najavljuje ofenzivnu formaciju 4-3-3. U planu za prvu jedanaestoricu su Kobetić, Perić, Osmanagić, Buinac, Baglama, T. Kutleša, Perković, Bača, Deronjić, Gajdek, Džaferović. Zbog bolesti izvan stroja su Aleksić i Jakić.

– Mi nismo momčad koja se može braniti i obraniti. Stoga nam je bolje igrati ofenzivnije, pokušati držati loptu podalje od našeg gola i, ako je moguće, zabiti gol više od protivnika – ističe trener Segeste koja će, bez obzira na ishod sutrašnjeg susreta, jesen završiti na nepopularnom, pretposljednjem, 13. mjestu na ljestvici. Siščani su u dosadašnjih dvanaest utakmica pobijedili samo u dvije, isto toliko odigrali su neriješeno, a sve ostale izgubili.

– Ne mogu reći da je to neočekivano, ali mišljenja sam da je ova momčad zaslužila barem pet bodova više od onog što trenutačno ima – smatra Matanović. Detaljnija analiza Segestine jeseni sigurno slijedi, a za zimsko prijelazno razdoblje najavljuju dolazak tri do četiri igrača.

Moslavina u Sinju

Nakon četiri uzastopna neriješena rezultata, zadnji susret jesenskog dijela sezone NK Moslavina igra danas u Sinju, kamo su otputovali jučer s određenim optimizmom, jer su s tamošnjim Junakom i do sada imali povoljan rezultat. Mogući sastav za susret koji počinje u 13.30 sati na sinjskom stadionu je: Krizmanić, Rajković, Rekavić, Matek, Pukec, Vučinić, Hodalj, Iveković, Toš, Cerovečki, Divković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije