Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK NOKAUT
Povratak na članak

Šefu UFC-a je drago što je Stipe Miočić izgubio borbu za naslov

Igor Pokrajac nam je kazao da je UFC dobio što je želio

Komentari 6

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
10:24 29.03.2021.

dobro kaže da je stipe tamo uvijek bio neželjeno pače,najbolje da promjeni organizaciju jer sigurno neće dobit borbu za titulu zbog onog debelog čelavca koji ga nevoli

VL
BA
balance
10:11 29.03.2021.

Više je drago vama!

VL
BI
billynik
10:03 29.03.2021.

Veliki vam je ovo stručnjak. General poslije bitke.

VL
DU
Deleted user
11:20 29.03.2021.

Stipi je najjace oruzije kretnja i brzina s obzirom da se radi o teskoj kategoriji, a u ovoj borbi je FN bio jaci, brzi tako da sam na Stipinom mjestu ne bi trazio revans nego umirovljenje jer ne moze vise biti prvi. Sve koje je dobio su se umirovili do sada tako da s kim god da ga upare je mladji i gladniji uspjeha nego Stipe.

VL
SI
siny
15:01 30.03.2021.

Stipe nije nikad bio omiljen celnicima UFC-a jer nema velika usta kao Conor McGregor i pojedini borci. Trash talk donosi novac a on je jednostavno natjecatelj, za sad najuspjesniji, a nadam se da ce taj rekord i ostati.

VL
DU
Deleted user
18:08 29.03.2021.

Dobro je rekao Pokrajac, samo pressing nista drugo, jer ovako je bio vreca za napucavanje bez odgovora jer se ne zna braniti sa distance, a niti ju koristiti, dok s druge strane presing mu bas lezi, a i Nganu bi imao manje prostora za zamahivanje onih krošea.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.