Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Šegota

Šefa Hrvata u Tokiju nisu zvali na prijem nakon Rija: 'Nisam to zamjerio Kolindi'

12.07.2021.
u 20:30

‘Ove se Igre uopće ne mogu usporediti ni s jednima dosad. Zbog pandemije koronavirusa ne samo da su bili potrebni dodatan rad i trud nego su te komplicirane procedure poprilično i stajale’

Komentara 3

DU
Deleted user
20:54 12.07.2021.

Nisam to zamjerio Kolindi ,ali neka se zna . I odmah u naslov.

Avatar horuk
horuk
20:45 12.07.2021.

Sto kineziolog hoce traziti u Japanu? Halooo, jel netko nesto primjecujeee? Kuc, kuc!

RO
roland
21:13 12.07.2021.

Ovo je odgovoran posao. Kada ideš na Olimpijske igre u Sydney, samo oprema jedne jedirličarske posade zauzme pola kontejnera. Treba iskoordinirati sve avionske karte, jer ne odlaze svi sportaši u isto vrijeme i ne vraćaju se u isto vrijeme. Sadaa je to još ok, ali nekada je Zagreb bio puno lošije povezan sa svijetom. Velike zemlje to puno lakše iskoordiniraju jer su Frankfurt, Paris, London,... povezeni sa cijelim svijetom, a Zagreb je u puno lošijoj poziciji i nacionalna avio kompanija nema avione za prekooceanske letove. Lufthansa s Airbusom A 380-800 ili Air France s Airbusom a350-900 ako ga olimpijski odbor uzme u čarter mogu riješiti što god žele, a Croatia airlines može otići samo po nogometnu reprezentaciju u Moskvi i to je kraj priče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?