Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak u oktogon

Šef UFC-a objavio vijest koja će razveseliti McGregorove navijače

Conor McGregor
Foto: PA Wire/Press Association/PIXSELL
1/5
21.09.2019.
u 15:57

Siguran sam da ste svi vidjeli njegov tweet. Conor se želi boriti 14. prosinca u Dublinu, ali mi tada imamo priredbu u Las Vegasu. Stoga, ako se ne bude borio na tom 'cardu,' borit će se početkom iduće godine, kaže Dana White

Nakon što je Conor McGregor izrazio želju da sljedeću borbu odradi u prosincu, predsjednik UFC-a Dana White dao je svježe informacije po pitanju povratka irske zvijezde, piše Fightsite.

McGregor je posljednji put nastupio lanjskog listopada kada je poražen u borbi za pojas lake kategorije protiv Khabiba Nurmagomedova na UFC-u 229. Vijesti o povratku najveće UFC-ove zvijezde u oktogon tako se čekaju već mjesecima.

Conor McGregor
1/5

Bivši UFC prvak u dvije kategorije nedavno je putem Tweetera poslao poruku kako se želi vratiti 14. prosinca na priredbi u svom Dublinu. Riječ je o datumu kada je na rasporedu UFC 245. No ta se priredba ne održava u Irskoj već u Las Vegasu.

Kakva je situacija s povratkom "Notoriousa" otkrio je šef UFC-a White u razgovoru za medije.

"Siguran sam da ste svi vidjeli njegov tweet. Conor se želi boriti 14. prosinca u Dublinu, ali mi tada imamo priredbu u Las Vegasu. Stoga, ako se ne bude borio na tom 'cardu,' borit će se početkom iduće godine."

UFC 245 trebao bi prema najavama promocije sadržavati tri borbe za titulu. Zasad je službeno potvrđena tek ona u ženskoj bantam kategoriji između prvakinje Amande Nunes i Germaine de Randamie. Očekuje se kako će u T- Mobile areni svoju titulu perolake kategorije braniti i Max Holloway protiv Alexandera Volkanovskog.

McGregor još uvijek nema dogovorenog protivnika za svoj povratak, al izgledno je da bi to mogao biti Dustin Poirier ili Justin Gaethje. Poirier je ranije ovog mjeseca poražen u borbi za titulu od Nurmagomedova u Abu Dhabiju nakon čega je McGregora prozvao na revanš njihovog meča koji se održao u perolakoj kategoriji na UFC-u 178 2014. godine kada je Mcgregor slavio nokautom.

Gaethje je prošlog vikenda u Vancouveru nokautirao Donalda Cerronea upisavši treću pobjedu u nizu. S McGregorom je navodno imao dogovorenu borbu još na ljeto prije nego što je slomio lijevu ruku. Nakon McGregorovog "tweeta" o borbi u prosincu, Gaethje je odgovorio kako je on taj koji će se s njim boriti u Dublinu čime je pokazao kako se želi obračunati s Ircem, ali možda i otkrio da su pregovori za taj meč na dobrom putu.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije