Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOJMOVI

Seedorf: Nije kriv sudac

'Barcelona\'s Argentinian forward Lionel Messi (R) fights for the ball with AC Milan\'s goalkeeper Chistian Abbiati during the Champions League quarter-final second leg football match FC Barcelona vs
'JOSEP LAGO'
04.04.2012.
u 20:00

Barcelona je prva momčad u povijesti LP-a kojoj su dosuđena dva 11-erca u prvom poluvremenu

I dan nakon što je Barcelona s 3:1 svladala Milan i tako ušla u polufinale Lige prvaka, većina igrača talijanske momčadi za poraz je krivila suca Björna Kuipersa. Nizozemcu zamjeraju što je Nestino potezanje Busquetsa okarakterizirao kao najstrožu kaznu.

Ibra: Uefa gura Barcelonu

Najoštriji prema nizozemskom arbitru bio je Zlatan Ibrahimović.

– Sramota je da se nakon utakmice opet najviše govori o sucu. Nesta je držao Busquetsa puno prije nego što je izveden korner, tako da je sudac prije trebao prekinuti igru – rekao je Ibrahimović i cinično dodao:

– Sad znam zašto se Mourinho buni da ih svaki put pokradu na Camp Nou. Uefa kao da sama odlučuje koje klubove želi u finalu u Münchenu.

Trener Barcelone Josep Guardiola vratio je lopticu svom bivšem igraču.

– Gospodin Ibrahimović trebao bi "govoriti" jedino na travnjaku.

Ipak, usporena snimka s utakmice pokazala je da je Ibra bio u pravu, u trenutku kada je Xavi izveo korner Nesta je već pustio Busquetsov dres.

Talijanski mediji podržali su hajku igrača Milana, a otkrili su i podatak da je Barcelona prva momčad u Ligi prvaka kojoj su dosuđena dva jedanaesterca u prvih 45 minuta utakmice.

Iskusni veznjak Milana Clarence Seedorf jedini je spustio loptu na zemlju.

Pato izgubljen za sezonu

– Mislim da nas je sudac oštetio pri drugom jedanaestercu, no nije on krivac što smo ispali. Barcelona je u 180 minuta pokazala više od nas i bilo bi nezasluženo da smo mi u polufinalu – priznao je Seedorf.

Vratar Milana Christian Abbiati smatra da je njegova momčad mogla izbaciti Barcelonu.

– Kada smo izjednačili, u očima Barcelonaca vidio sam veliki strah. Iako su najbolja momčad na svijetu, mogli smo ih izbaciti. No, drugi jedanaesterac bio je prekretnica – rekao je Abbiati.

Desni branič Barcelone kritizirao je Milanovu defenzivnu taktiku.

– Previše pričaju s obzirom na to da osim onoga gola cijelu utakmicu nisu stvorili niti jednu pravu šansu. Igrali su defenzivno svih 90 minuta – izjavio je Alves.

Za Milan je stigla još jedna loša vijest, liječnici su potvrdili da je Pato izgubljen do kraja sezone. Brazilski je napadač igrao svega 14 minuta prije nego što je ponovo ozlijedio bedreni mišić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije