Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TBL liga

Sedam poena Kasuna u porazu Efes Pilsena

Mario Kasun
Igor Kralj
02.11.2009.
u 20:04

Momčad Türk Telekoma pobijedila je kao domaćin Efes Pilsen 87:83 u posljednjoj utakmici trećeg kola u turskom košarkaškom prvenstvu.

 

Domaći sastav pobjedu je izborio zahvaljujući znatno boljoj igri u prvoj i posljednjoj četvrtini. U obje su dionice bili bolji za sedam koševa razlike, a središnji dio dvoboja pripao je gostima, u čijim redovima je hrvatski centar Mario Kasun postigao sedam koševa u 17 i pol minuta igre. Pogodio je tri od četiri lopte za dva poena i jednu od tri s crte za slobodna bacanja.

Kasun je imao i pet skokova, jednu asistenciju i jednu blokadu.

Najefikasniji u Efes Pilsenu bio je Srbin Igor Rakočević sa 22 koša, dok je domaći sastav predvodio Lamayn Wilson sa 18 koševa.

Efes Pilsenu je ovo bio prvi poraz u novom prvenstvu, pa su sada obje momčadi na omjeru 2-1. Vodeći dvojac na ljestvici čine Beşiktaş i Giričekov Fenerbahçe s omjerom 3-0.

TBL liga, 3. kolo:

Türk Telekom - Efes Pilsen 87:83

Redoslijed: 1. Beşiktaş 3-0, 2. Fenerbahçe 3-0, 3. Türk Telekom 2-1, 4. Bornova Belediye 2-1, 5. Pinar Karşiyaka 2-1, 6. Antalya 2-1, 7. Tofaş 2-1, 8. Efes Pilsen 2-1…

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije