Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brooklyn

Kod bivšeg NBA košarkaša policija pronašla arsenal oružja i marihuanu

Sebastian Telfair
Foto: AP/PIXSELL
12.06.2017.
u 22:16

U prtljažniku je imao poluautomatsko oružje, nekoliko napunjenih pištolja, mnogo streljiva, pancirnu košulju i marihuanu

Nekadašnji NBA košarkaš Sebastian Telfair (32) uhićen je u Brooklynu nakon što je policija u automobilu pronašla mali arsenal oružja. U prtljažniku je imao poluautomatsko oružje, nekoliko napunjenih pištolja, mnogo streljiva, pancirnu košulju i marihuanu.

Sebastian Telfair bio je u društvu 18-godišnjeg Jamija Thomasa kada je automobilu prišla policija, jer je bio nepropisno parkiran. Obojica su počela bježati, ali ih je policija ubrzo uhvatila. Kada su otvorili prtljažnik policiju je dočekalo iznenađenje.

Trenutačno igra za kineski Fujian Sturgeons, ali bude li osuđen Sebastian bi mogao dobiti i do 15 godina zatvora.

Ovo nije prvi incident Telfaira s policijom. Kada su ga i 2007. godine zaustavili zbog prebrze vožnje kod njega su također pronašli vatreno oružje. 

Tada je dobio tri godine uvjetne kazne, a od NBA lige bio je suspendiran tri utakmice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije