Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zasjenio lea
Povratak na članak

Sebastián Chrismanich - Hrvat veći od Messija

Trebale su proći 64 godine (od 1948.) da bi argentinski sportaš oko vrata objesio najsjajnije olimpijsko odličje u pojedinačnoj konkurenciji i taj Argentinac morao je biti – hrvatskog podrijetla

Komentari 2

VA
vadis
19:56 31.12.2012.

U nedostatku znacajnijih uspjeha hrvatski mediji se hvataju i za sportske uspjehe stranih drzavljana hrvatskog podrijekla. Covjek je ono sto osijeca da je, ne ono sto drugi zele da je. Covjek je Argentinac hrvatskog podrijekla, on je prvenstveno Argentinac. Vecinaa Argentinaca su necijeg podrijekla, kao naprimjer Spanjolskog, Talijanskog, Njemackog itd.

VL
PE
Pegaz
09:33 31.12.2012.

Naslov u potpunosti odgovara cinjenici da covjek jedino zna da je dijelom hrvatskog podrijetla, rijeci ne zna beknuti niti ga je, vjerojatno, briga za to....kakve gluposti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.