Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAKMICA S JAROM

Scolari u reprezentaciju Brazila pozvao Freda i Joa

Luiz Felipe Scolari
Reuters (Ilustracija)
24.02.2014.
u 20:41

– Ovo je dobra prilika da okupim baš sve igrače na koje računam i testiram ih. Vrijeme je da počnemo vježbati taktiku za SP – poručio je Scolari.

Izbornik Brazila Luiz Felipe Scolari naknadno je pozvao napadače Freda (Fluminense) i Joa (Atletico Mineiro) za prijateljski ogled s JAR-om 5. ožujka. Bit će to posljednja provjera Brazila prije nego što će Scolari 7. svibnja objaviti konačan popis za SP.

– Ovo je dobra prilika da okupim baš sve igrače na koje računam i testiram ih. Vrijeme je da počnemo vježbati taktiku za SP – poručio je Scolari.

Popis Brazilaca:

Vratari: Julio Cesar (Toronto), Jefferson (Botafogo).

Braniči: David Luiz (Chelsea), Dante (Bayern Munich), Thiago Silva (Paris Saint-Germain), Daniel Alves (Barcelona), Marcelo (Real Madrid), Rafinha (Bayern Munich).

Veznjaci: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Paulinho (Tottenham), Fernandinho (Manchester City), Ramires (Chelsea), Oscar (Chelsea).

Napadači: Hulk (Zenit St. Petersburg), Bernard (Shakhtar Donetsk), Willian (Chelsea), Neymar (Barcelona), Jo (Atletico Mineiro), Fred (Fluminense).

>> Kovač: Pritisak Brazilcima može biti naša prednost

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije