Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševio Nijemca

Schuster: Mandžukić je bolji igrač nego Mario Gomez!

Mario Mandžukić (1)
Reuters
26.08.2012.
u 13:21

- Mandžukić je trkački moćniji od Gomeza, može sve, igra s obje noge, vrhunski napadač - kaže Schuster.

Mario Mandžukić na najbolji je mogući način započeo svoju karijeru u Bayernu. U sva tri natjecanja u kojima je debitirao za Bayern, upisao se u strijelce. U Superkupu, u Kupu (2 gola), a sad i u prvenstvu. Njegove igre oduševile su i Bernda Schuster, bivšeg igrača i trenera madridskoga Reala.

- Mandžukić je trkački bolji od Marija Gomeza. Može sve, igra s obje noge, jednostavno vrhunski napadač - hvali našeg napadača Schuster.

Komentara 4

CP
copy paste
13:59 26.08.2012.

manđukić je očito uspio prebroditi one svoje mušice u glavi koje su ga koštale dok je bio malo mlađi.sad je uspio svoju tvrdoglavost,inat i bezobraštinu prebaciti na teren,gdje mu to daje snagu.svaka mu čast,sazrio je igrački i mentalno i ima svijetlu bučnost.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
13:38 26.08.2012.

Idemo Mandzo,....u Brazil po slavu.

CA
canajisraM
16:31 26.08.2012.

Mandžukić je trkački bolji od Marija Gomeza. Može sve, igra s obje noge, jednostavno vrhunski napadač - hvali našeg napadača Schuster. >>>> A na tekmi protiv Svicarske je bio potpuno nevidljiv zahvaljujuci suigracima i taktici koju je osmislio Ne-Nastimani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije