Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREĆE OKTANSKO LUDILO
Povratak na članak

Schumi kreće s mjesta s kojeg se 1991. popeo na vrh

Miševi su kolo vodili, no sada se na stazu vratila njemačka mačka. I hvatat će ih cijelu sezonu. Još se proteže, zaležana od trogodišnjeg spavanja, ali nakon nekoliko utrka, kad uđe u grif, ništa neće biti kao lani.

Komentari 3

MY
mycropht
22:54 13.03.2010.

U ovogodišnjoj trci za najvećom plaćom Schumi je već pobijedio.

VL
OB
-obrisani-
20:24 13.03.2010.

Nakon pauziranja 3g sedmo startno je odlično. Ja ga osobno nisam očekivao ni u prvih deset. Teže je vraćati formu nego započinjati novu karijeru.

VL
JO
josip11
00:11 14.03.2010.

Schumacher je po meni drugi vozac u povijesti..odmah iza Senne i razumljivo je da toliko zarađuje...nije on kriv sto ga sponzori toliko vole....i pametan je..svatko bi se za te novce vratio, pogotovo ako ima motiva, dobar bolid i ako je još spreman na dobre rezultate....Schumi kralj...ako nista...bar ce Formula 1 bit gledanija ove godine

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.