Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBOŽAVA LUKU

Scholes: Ni Sneijder, ni Nasri, moj je nasljednik Modrić

Paul Scholes
Reuters
28.07.2011.
u 21:53

Bivši igrač crvenih vragova obožava igru našeg veznjaka.

Engleski Daily Star piše da će Chelsea danas i službeno poslati zadnju ponudu za Luku Modrića, vrijednu 35 milijuna eura. Navodno je ponuda sastavljena po načelu "uzmite ili ostavite". Englezi pišu da je Redknapp odlučio prodati Luku, no želi mu još malo povisiti cijenu. Za dio novca od transfera Redknapp namjerava kupiti veznjaka Barcelone Affellaya.

Bivši igrač Manchester Uniteda Paul Scholes potvrdio je da crveni vragovi još nisu odustali od Modrića.

– Manchesteru treba veznjak koji će igrati na mojoj poziciji. Sneijder, Nasri i Modrić su sjajni igrači, no meni se najviše sviđa Modrić. On je uvijek igrao sjajno protiv nas, bilo ga je jako teško čuvati. Mislim da bi mogao biti moj nasljednik – izjavio je Scholes.

Iako je Pletikosa primio dva gola protiv Wolvesa (0:2), trener Celtica Lennon rekao je da je zadovoljan našim vratarom, te da je blizu ostanka u klubu.

Komentara 5

OB
-obrisani-
23:14 28.07.2011.

Ova trakavica oko Luke je vise nego smjesna... i vi u VL dogovorite se vec jednom sto ce te pisati ,a ne da svak pise sto hoce... 22.7..... Chelsea nudi za Luku 40mil.€ 28.7....Chelsea spremna ponuditi 35 mil.€ ....opp...cijena palajena pala za pet mil... 23. 7. H.R se predomislio,zeli zadrzati Luku... 28. 7. H.R spreman prodati Luku.... Da se covjeku smuci od ovoliko neozbiljnog novinarstva...

Avatar tomislav21
tomislav21
01:04 29.07.2011.

I don\'t think it is a big deal really replacing me because I haven\'t been the type of player people are talking about for the last four or five years, Scholes told the Manchester Evening News. I haven\'t been scoring goals or been the main playmaker in the team for a while. I don\'t think I actually need replacing in that way at all. .

SE
serđo
08:33 29.07.2011.

pa po tome koliko redknapp hvali modrića gdje god stigne već godinu dana, jasno je da im je cilj zavaljat ga nekome što skuplje, jer su i sami uvidjeli da su kupili mačka u vreći kojem se u maniri pravog hrvatskog profija koji se opernatio više ne igra, koji puno zuji, a malo meda daje i s kojim je postati stvarna sila utopija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije