Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZBUNA U ATENI

Schildenfeld završio u bolnici zbog upale oka!

'26.05.2012., Pula - Medjunarodna prijateljska utakmica izmedju Hrvatske i Estonije. Gordon Schildenfeld.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
08.03.2014.
u 18:20

- Za sve je kriv umor, iscrpljenost – kazao nam je Šifin menadžer, bivši kapetan Zagreba, Šibenčanin Joso Bulat.

Hrvatski nogometni reprezentativac Gordon Schildenfeld (29), član grčkog Panathinaikosa, primljen je jučer u Ateni u bolnicu, kako su rekli iz njegovoga kluba, zbog upale očnoga živca, tzv. retrobularnog neuritisa. Prema istim informacijama, u bolnici će ostati do tri dana i primat će kortizon, snažan lijek protiv upale.

Iako na prvu zvuči zabrinjavajuće, alarmantno, iz Šifinoga kluba ipak šalju umirujuće vijesti. Tvrde da će Gordon preskočiti samo utakmicu ovoga kola, te da bi se sljedećeg tjedna treba priključiti treninzima.

Slično smo čuli i iz medicinskoga stožera reprezentacije. Naime, Gordon se proteklih dana bio požalio na glavobolju, pa mu je savjetovano da se u Ateni javi okulistu. To je i učinio, pa se sada rade pretrage i samo iz tog razloga Gordon je ostao u bolnici. Dakle, ne događa se ništa dramatično i opasno, uvjeravaju nas iz stožera.

- Za sve je kriv umor, iscrpljenost – kazao nam je Šifin menadžer, bivši kapetan Zagreba, Šibenčanin Joso Bulat.

- Noć nakon pobjede nad Olympiacosom Gordon gotovo uopće nije spavao, rano ujutro išao je na put za Zagreb, a poslije utakmice sa Švicarskom odmah je putovao natrag u Atenu. Nakupio se umor, došlo je do upale oka i ona će za nekoliko dana proći. Kao upala grla – dodao je Bulat.

Podsjetimo, Schildenfeld je prije šest godina, kada je bio igrač Bešiktaša, imao problema s okom, čak je povremeno tada i gubio vid, no u međuvremenu je taj problem riješen i nikada mu se više nije vratio.

Inače, navodna upala o kojoj sada javljaju Grci događa se na drugome oku.

Schildenfeld ima dvadeset nastupa za hrvatsku reprezentaciju, nije još postigao niti jedan pogodak, a bio je Bilićevo otkriće na Euru 2012. godine, kada je dobio priliku nakon ozljede Lovrena. Siguran je putnik za Brazil.

>> Pranjić zabio u razbijanju Olympiakosa, a na kraju sa suigračima bježao u svlačionicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije