Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak poraz
Povratak na članak

Schildenfeld: Nije ugodno, ali Dinamo nije u krizi

- Naravno da nam je žao zbog poraza na Rujevici. Mi kao ekipa znamo kako je to danas izgledalo, ali znamo i što je Dinamo i kako treba izgledati.

Komentari 3

Avatar mlijeko
mlijeko
12:11 19.09.2016.

Obrana prodala trenera , ali i Dinamo i svoj ugled.. Već viđen scenarij u Dinamu kada se mijenja trener jer ne "sluša" Mamića tko da igra. Predvodnici puča Benković i Sigali, a slijede ih Stojanović, Pivarić i Šifo. To sam napisao prije 2 tjedna..nisu zaboravili igrati već su stajali ili dodavali lopte igračima Rijeke... koordinator cijele akcije je Marijan Vlak..žalosno

VL
DU
Deleted user
00:05 20.09.2016.

lumen

VL
TW
TWITOIST
11:09 19.09.2016.

Ovaj ''DINAMO'' niti je imao snage ,niti brzine ,niti [pojedini] znanja.Ovako kako igra ''DINAMO'' to je prevazidjeno,ovako se igralo prije 60 godina.Suprotno ovom svemu je igra ''RIJEKE'' i trenera Keka vidi se red ,rad i disciplina,sto je na Balkanu nepoznata kategorija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.