Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBLIŽA POBJEDI?

Schild nakon loma noge: I u Zagrebu na pobjedu!

'sport.....zagreb....04.01.2007. sljeme - snow queen trophy/ skijanje / utrka/ pobjednica marlies schild, druga ana jelusic, treca sarka zahorobska foto: marko lukunic'
'lukunic marko'
02.01.2010.
u 18:31

Sve potencijalne pobjednice utrke u subotu su govorile o Marlies Schild i njezinu povratku nakon teške ozljede (lom noge na dva mjesta) i propuštene sezone.

Štoviše, svi misle da je Austrijanka najbliža pobjedi, što bi joj bila treća na Sljemenu.

– Pobijedila sam na posljednjoj utrci i osjećam se spremno i ovdje pobijediti. U startnoj kućici ocijenit ću hoću li riskirati.

Odgoda za ponedjeljak smanjila bi gledanost

Ni šef natjecanja Reno Fleiss ni direktor utrke Vedran Pavlek ne pomišljaju na neodržavanje Snježne kraljice. Premda o tome još nitko nije javno govorio, Zagreb na raspolaganju ima ponedjeljak kao rezervni dan. Doduše, to je mogućnost koja se organizatorima nimalo ne sviđa jer bi odgoda utrke za jedan dan i premještanje na radni dan utjecala na gledanost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije