Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teškoće plavih

Schifo otpao za play-off LP, potraga za novim stoperom

Gordon Schildenfeld
Igor Kralj/PIXSELL
12.08.2015.
u 10:56

Od postojećeg kadra jedino Sigali ulijeva povjerenje.

Iako je na papiru veliko pojačanje za Dinamo, od Gordona Schildenfelda zasad plavi nemaju nikakve koristi. Ozljeda mišića puno je ozbiljnija nego što se mislilo pa je Schifo propustio sve dosadašnje utakmice u sezoni. A propustit će i utakmice s albanskim prvakom Skenderbeuom.

Znaju u Maksimiru koliko im nosi ulazak u Ligu prvaka pa zbog toga pokušavaju dovesti novog stopera. Razumljivo, jer od postojećeg kadra jedino Sigali ulijeva povjerenje. Taravel i Šimunović već su nekoliko puta kiksali u ovoj sezoni, a Benković je premlad da bi ga se gurnulo u vatru u tako važnoj utakmici...

No, pitanje je koliko bi se novi stoper stigao uigrati, jer Skenderbeu je pred vratima.

>>'Zdravko Mamić je dobar sportski radnik, a narod i publika o njemu su svoje rekli' 

Komentara 21

TF
tony.franzz
12:15 12.08.2015.

Treba tu vise toga u obrane a ne samo jedan stoper. Pitanje sto se cekalo do sada, pa svi vide da obrana ne valja osim Zorana Mamica! Schildenfeld je dosao protiv njegove volje, odigrao rekreacijskih deset minuta i vuce vec trecu ozlijedu!? I nece ga biti jos dugo. Pa sto se cekalo?!

DU
Deleted user
12:21 12.08.2015.

Neznam zašto čuveni modri strateg Zoki neda šansu Barišiću na lijevom beku kojeg hvale da je u fazi obrane dobar i fizički je jači te ima bolji skok od Pivarića. Zašto su dečka doveli kao pojačanje ako nema priliku pokazati što zna i može!?

Avatar wakanda
wakanda
12:10 12.08.2015.

Bez dobre obrambene linije nema ni dobrog golmana, tako da Eduardo nije toliko kriv. Pivarić, Pinto, Šimunović i T

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije