Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽENI BRANIČ

Schifo na meti Auxerrea

Gordon Schildenfeld
Reuters
04.06.2011.
u 15:24

Nedavno su škotski mediji pisali kako se za Sturmova igrača zanima i Celtic, a njemački kako je na meti Kölna.

Na stolu šefa Sturma u zadnje vrijeme samo se nižu ponude za Gordona Schildenfelda. Zadnja koja je pristigla ima markicu francuske pošte, a poslao ju je Auxerre.

Navodno je francuski klub već poslao svoje stručnjake da uživo provjere mogućnosti hrvatskog srednjeg braniča, a još su dva kluba iz Le Championnata bacila oko na našeg reprezentativca. Radi se o Bordeauxu i Nici.

Nedavno su škotski mediji pisali kako se za Sturmova igrača zanima i Celtic, a njemački kako je na meti Kölna.

Šibenčanin (26) je karijeru počeo u rodnom gradu, preselio u Dinamo, slijedio je Bešiktaš, a onda su ga Turci prodali u Graz gdje je ugovorm vezan do 2013. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije