Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLADIONIČARSKI KUTAK

Schalke nije dobio Bayern u zadnjih osam ligaških utakmica

Manchester City - Bayern
Reuters/Pixsell
03.02.2015.
u 00:30

Di Matteova momčad izgubila je samo jednom u posljednjih sedam ligaških utakmica, a nakon tri uzastopna gostujuća poraza, Schalke je slavio kod Stuttgarta i Paderborna.

Natjecanje u Bundesligi nastavlja se već u utorak 19. kolom kojeg otvaraju vodeća i četvrtoplasirana momčad lige. Aktualni prvak Bayern na Allianz Areni dočekuje Schalke protiv kojeg će tražiti iskupljenje za neočekivani visoki poraz u petak.

Tad su u srazu dviju najboljih momčadi, Bavarci izgubili protiv Wolfsburga u gostima 4:1. Manuel Neuer morao je vaditi loptu iz mreže u tih 90 minuta isto koliko i dosad u cijeloj sezoni. Tako je niz nepobjedivosti od 17 utakmica, ali Bayern i dalje ima veliku prednost od osam bodova nad vukovima. Bavarci ne gube na svojem stadionu, a zadnji put to se dogodilo u travnju prošle godine od Borussije (D).

S druge strane, Schalke je u novu godinu ušao domaćom 1:0 pobjedom nad Hannoverom te se izjednačio bodovno s trećeplasiranim Gladbachom. Di Matteova momčad izgubila je samo jednom u posljednjih sedam ligaških utakmica, a nakon tri uzastopna gostujuća poraza, Schalke je slavio kod Stuttgarta i Paderborna.

Pogledamo li međusobni omjer, Schalke u utorak nema što previše tražiti jer Bayern od plavih nije izgubio posljednjih osam utakmica (sedam pobjeda i remi, u posljednjem okršaju u kolovozu).

Također, Schalke je u posljednje tri utakmice na Allianz Areni primio čak 11 golova, od čega devet u posljednje dvije.

Domaćin neće moći računati na Riberyja i Rafinhu, a gosti na Santanu i Hoger, dok se vraća Choupo-Moting s Afričkog kupa nacija.

>> Kladioničarske najave pogledajte na Goal.com

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije