Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Šćepović u 88. u Solunu donio bod Bruggeu, pogodak Vukojevića

'Fenerbahce\'s Claudio Maldonado (L) is outrun by Dynamo Kiev\'s Ognjen Vukojevic during their Champions League soccer match at Sukru Saracoglu Stadium in Istanbul, September 30, 2008.    REUTERS/Fati
'FATIH SARIBAS'
03.12.2010.
u 10:39

Nakon što su prekjučer ispali Juventus i Sampdoria, jučer se od Europe oprostio i treći talijanski klub - Palermo

U drugoj utakmici skupine D PAOK je u Solunu remizirao s Club Bruggeom (1:1) i tako pomogao Dinamu. Naime, plavima je sada u Maksimiru protiv PAOK-a dovoljna bilo kakva pobjeda.

Grci su vodili od 25. minute golom Vieirinhe, no šok na stadionu priredio je Crnogorac Šćepović golom u 88. minuti. Svih 90 minuta na vratima grčke momčadi bio je Vukovarac Dario Krešić, a prve 62 minute u napadu Bruggea odigrao je Ivan Perišić.

Belgijci su u Solunu doživjeli pravi temperaturni šok. Naime, prekjučer su poletjeli iz Bruxellesa, gdje je temperatura bila tri stupnja ispod ništice, a sinoć su na solunskom stadionu igrali na čak 18 Celzijevih stupnjeva.

Hrvatski reprezentativac zabio je gol u pobjedi Dinama Kijeva 4:1 u gostima kod BATE Borisova. Vukojević je zabio u 16. minuti nakon gužve s osam metara. Kijevljani su tako izborili prolazak u šesnaestinu finala. Isto je uspjelo i nogometašima PSG-a i Liverpoola.

PSG je na Parku prinčeva sa 4:2 nadigrao Sevillu koja će tako europsko proljeće tražiti u izravnom dvoboju s Borussijom Dortmund.

U skupini K Liverpool je odigrao 1:1 u Bukureštu kod Steaue što mu je bilo dovoljno za siguran prolazak skupine. Jovanović je u 19. doveo Redse u vodstvo, a izjednačio je Bonfim u 61. minuti nakon velike pogreške Reine kojem je lopta prošla kroz noge. Nakon što su prekjučer ispali Juventus i Sampdoria, jučer se od Europske lige oprostio i treći talijanski klub, Palermo, odigravši tek 2:2 sa Spartom.

Rezultati - skupina E: BATE - Dinamo (K) 1:4, Sheriff - AZ Alkmaar 1:1. Poredak: Dinamo (K) 10, BATE 10, AZ 4, Sheriff 4. Skupina F: CSKA (M) - Lausanne 5:1, Palermo - Sparta 2:2. Poredak: CSKA (M) 15, Sparta 8, Palermo 4, Lausanne 1. Skupina J: Borussia (D) - Karpati 3:0, PSG - Sevilla 4:2. Poredak: PSG 11, Sevilla 9, Borussia (D) 8, Karpati 0. Skupina K: Steaua - Liverpool 1:1, Utrecht - Napoli 3:3. Poredak: Liverpool 9, Steaua 6, Napoli 4, Utrecht 4. Skupina L: CSKA S. - Bešiktaš 1:2, Rapid - Porto 1:3. Poredak: Porto 13, Bešiktaš 10, Rapid 3, CSKA S. 3.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije