Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA S BOLEŠĆU

Legenda HNL-a: Doznao sam da imam dva tumora, a oni su mi okrenuli leđa...

Banja Luka: Legenda HNL-a Niko Čeko
Foto: Dejan Rakita/Pixsell
1/7
18.11.2021.
u 13:53

- Masu puta nešto objavim za Hajduk, a netko iz te udruge Naš Hajduk odmah krene 'on je ovakav, on je onakav'. A ne znaju da sam ja tu Torcidu hranio. Doslovno hranio na gostovanjima.

Tko zna kako bi se razvijala karijera legendarnog braniča Hajduka Nike Čeke da mu 1997. godine nije dijagnosticiran rak. Životnu je utakmicu pobijedio, no sportska je zbog toga naprasno završila. On je na vrhuncu svoje karijere nogometni travnjak morao zamijeniti bolesničkom sobom i umjesto bitke na terenu voditi životnu bitku u krevetu iako je već bio potpisao predugovor s Napolijem. A sada je progovorio o odnosu Hajduka prema njemu.

- Prokleta '97... Nakon potpisanog ugovora s Napolijem saznaješ da ima jedan pa drugi karcinom. Sve je trajalo dva, tri mjeseca, kemoterapija, operacije... Najviše me smeta kod mog pokušaja da se vratim to što kod Hajduka i ljudi koji su u to vrijeme bili nije bilo želje da se vratim. To njih nije zanimalo nego samo kako da te maknu od kluba. Uspio sam se vratiti i u Šibeniku sam zatim počeo dobro igrati, ali sam na inzistiranje Šurjaka i Katalinića vraćen. No, poslije sam shvatio da su me vratili da bi me mogli kontrolirati, da ne moraju sa mnom produžiti ugovor. Makni ga i završila je epoha jednog čovjeka - rekao je Čeko i dodao:

- Masu puta nešto objavim za Hajduk, a netko iz te udruge Naš Hajduk odmah krene 'on je ovakav, on je onakav'. A ne znaju da sam ja tu Torcidu hranio. Doslovno hranio na gostovanjima. A onda čuju to stari torcidaši pa polude. Vodiš klub 10 godina, idemo vidjeti što si napravio.

I Ćiro Blažević je bolestan.

- Ćiro se ne boji toga, svjestan je da godine dolaze, svi mi jednog dana... Imali milijune ili ne.

Osvrnuo se i na Zdravka Mamića.

- Zdravko Mamić je platio što je platio. I to je on kriv, nitko mu nije kriv, ni predsjednik države, ni predsjednik suda... Radio si što si radio - rekao je Čeko i dodao:

- Vidim da se u to uvlačilo Modrića i Lovrena, tko je koliko uzeo, tko je kome naplatio. To je luda kuća.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije