Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Max! otkriva

Saznajte koliko je Eduardo morao platiti Mamiću za slobodu

Max
Foto: Max
25.03.2016.
u 16:42

Dudu je svom 'meceni' morao isplatiti šest milijuna kuna jer su hrvatski sudovi presudili da su robovlasnički i lihvarski ugovori u skladu sa zakonom, a prema toj presudi morao bi isplatiti i puno više...

Novi broj sportskog tjednika Max!, od subote 26. ožujka na kioscima (u superpaketu uz uskrsni trobroj Večernjeg lista za samo 5 kuna), ekskluzivno otkriva koliko je Eduardo morao platiti slobodu i mir s Mamićem.

Dudu je svom 'meceni' morao isplatiti šest milijuna kuna jer su hrvatski sudovi presudili da su robovlasnički i lihvarski ugovori u skladu sa zakonom, a prema toj presudi morao bi isplatiti i puno više... Eduardo je morao pristati na nagodbu i sad ponovo zabija kao u najboljim danima...

Max! je bio i na spektakularnoj promociji novog hrvatskog dresa u New Yorku. Nikeovi dizajneri su otkrili: "Novi dres vatrenih radili smo prema Modrićevim uputama!"

U New Yorku je eskluzivni intervju za Max! dala i najveća atletičarka današnjice, američka sprinterica Allyson Felix, četverostruka olimpijska i deseterostruka svjetska prvakinja!

Max! otkriva i da će trenutačno udarni tandem u reprezentaciji, Interovci Perišić i Brozović uskoro biti i ljutiti suparnici. I to za pedeset milijuna eura...

Max! za Uskrs donosi veliki specijal "Cibonin put cvijeća iz Budimpešte 1986.", na točno 30 godina od najvećeg Cibonina slavlja - obrane naslova europskih prvaka protiv Žalgirisa, kada se pola Zagreba slilo u mađarsku prijestolnicu, a u povratku su deseci tisuća ljudi uz cestu čekali i pozdravljali cibose predvođene Draženom... Akteri govore o tim nezaboravnim danima i o velikom dvoboju Dražen protiv Sabonisa...

Samo u Maxu! pronađite sve o ludilu koje svakog ožujka trese Ameriku, March Madness u sveučilišnoj košarci u kojoj su svoje uloge imali i Hrvati...

U otvorenom intervjuu za Max Ivan Santini, najveća nogometna zvijezda u Belgiji i najbolji igrač Standarda iz Liegea kaže: "Teroristički napadi uništili su mi najljepše dane karijere."

Čitajte i o Leicesterovu čudu Dannyju Simpsonu, koji je u jednom trenutku bio na dnu, ali dobio je drugu priliku i u potpunosti iskoristio pruženo.

Samo uz Max! možete osvojiti 20 ulaznica za uzvratku utakmicu Hrvatskog kupa Dinamo - Hajduk.

>> Šime Vrsaljko ide u Chelsea!

Foto: Max

Komentara 22

Avatar kenj@c
kenj@c
17:42 25.03.2016.

Aj recite vi meni tko i sto bi bio eduardo bez mamica

MA
..Marsijanac
22:51 25.03.2016.

Jasno sam rekao da ce Mamic dobiti tu parnicu. Prisjetimo se da je Maminjo cak nudio i nagodbu iako je bio 100% u pravu. Gdje su sad oni sto su tada pljuvali po Mamicu? A Dudu , on se dobrano osramotio, a da ne spominjem kojim se nacinom oprostio od repke.

MA
Majur
17:45 25.03.2016.

Dudu je dobro došao maminji i maminjo njemu.....oba su se "oparila",a vi sad birajte stranu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije