Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"DOBAR POTEZ ZA SVE"

Savićević: Zvezda nema kvalitetu kao Dinamo

\'UEFA President Michel Platini (R) receives a plaque  from the president of Montenegro\'s Football Association, Dejan Savicevic, in Podgorica on November 13, 2010.   AFP PHOTO / Savo PRELEVIC\'
AFP
09.12.2010.
u 12:08

Robijev nekadašnji suigrač iz Crvene zvezde Dejan Savićević, predsjednik crnogorskog nogometnog saveza, pozdravio je dolazak Prosinečkog na Marakanu

– Bio je godinama u Zvezdi, velik je igrač, zna kakva je filozofija toga kluba te neće imati problem s prilagodbom. To je dobar potez i za Roberta i za Zvezdu, premda ona nema kvalitetu igrača kao, primjerice, zagrebački Dinamo – kazao je Savićević.

Čuli ste se s Robertom posljednjih dana?

– Ne, mi se ne čujemo često, ali jako me razveselio nedavni susret s njim u Beogradu – zaključio je Dejo.

Komentara 5

HO
hotfishlake
12:31 09.12.2010.

zvezda je bila njaveci klub u sfrj jer je mogla kupiti maltene kog je htjela. bila je rezimski klub, nesto kao real za vrijeme franca i croatia za vrijeme tudjmana. raspadom sfrj propala je i zvezda, jer je sa nogometnog trzista talenata od 23 m spala na 8m, koje sad mora ravnopravno djeliti sa partizanom, bez privilegija. kako sad tu jedan prosinecki moze promjeniti stanje meni nije jasno. a prosinecki jos i zeli igrati napadacki! nek se podsjeti da je cak i 91. u bariju zvezda igrala bunker! a dobila na penale jer olimpique nije uspio zabiti...

SA
santorini31
15:50 09.12.2010.

ma ne lupaj bre,zar su ti Pancev,Binic,Savicevic,Stojkovic i ostali bili bunker igraci?? Zvezda iz 91-e je igrala ko danas Barselona!

OB
-obrisani-
20:44 09.12.2010.

Zvezda trenutno nema kvalitetu,ali je dobila jakog sponzora,a sada i Velikog Žutog. To znači da bi se Zvezda vrlo brzo mogla dići!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije