Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objasnio svoje mišljenje

Savićević: Nisam više siguran da će Kovačić postati veliki igrač

Mateo Kovačić
Igor Kralj/PIXSELL
03.03.2015.
u 20:49

- Gledao sam utakmicu Roma-Juventus i shvatio da se talijanski nogomet mora promijeniti

Dejan Savićević, bivši nogometaš Milana, prije godinu dana govorio je da će Mateo Kovačić biti odličan igrač i da je pred njim velika karijera. No, u međuvremenu je promijenio mišljenje, smatra da hrvatski reprezentativac stagnira u Interu i da se ne razvija najbolje.

- Bio sam uvjeren da će on biti šampion, da će biti jedan od najboljih na svijetu, ali sada nisam baš siguran da će biti veliki igrač. Nema ono nešto, nema nešto čime bi se izdvojio, rekao je Savićević za Radio Sportivu iz Fiorentine , a onda se osvrnuo i na talijanski nogomet kojim je iznimno razočaran.

- Gledao sam utakmicu Roma-Juventus i shvatio da se talijanski nogomet mora promijeniti. Kod Montelle su svi igrači, baš svi, bili iza lopte. Samim time na stadionu je sve manje navijača jer se igra loš nogomet.Jasno mi je da Juventus ima devet bodova prednosti, ali nije mi jasno kako je Roma mislila slaviti s takvim pristupom?! Smatram da se mora staviti pritisak na trenere i promijeniti mentalitet.

Njegovu bivšem klubu Milanu ide loše, ali nije krivicu svalio na trenera.

- Nije Inzaghi kriv što je Milan tek deseti. Puno je bilo ozljeda i nije imao kompletnu momčad na raspolaganju.

>>Savićević: Da imam svoj klub, odmah bih uzeo Poklepovića

>>Mancini: Kovačić može i mora dati puno više

Komentara 11

PA
Paket
21:00 03.03.2015.

Nije Inter klub za njega. Ja čak mislim da nije ni talijanska liga uopće

DE
debelisef
21:04 03.03.2015.

tak je los da u cijeloj Srbiji s Crnom Gorom nema boljega...

BJ
bj1204
06:14 04.03.2015.

Kako može igrat kad ne igra, stalno je na bude nebude kad uđe odigra i čim klub neodigra dobro Kovačić kriv. Kriva je liga, trener, mentalitet, ....i na kraju Mateo koji je požurio sa odlaskom i izborom kluba. Španjolska, Njemačka, Otok... Samo ne Italija . U Italiji se moraš uklopiti bit umjetan, moraš glumit gljivu.... Zašto nema Talijana po Europi? Kova briši bilo kud sam brzo :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije