Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PET TOČAKA
Povratak na članak

Savez se oglasio nakon ispadanja i poručio: 'hrvatski dres = život'

"Hrvatska neće stati, živimo naš san i idemo dalje još jače!"

Komentari 8

KU
Kurciban
01:28 26.01.2021.

Uhljebi i grobari hrvatskog rukometa.

VL
VI
VinkoS
10:45 26.01.2021.

Savez i njihove vlasnike ala ovi Gobac pod hitno poslat nogom u guzicu iz saveza !

VL
Avatar Glina74
Glina74
08:59 26.01.2021.

Ne ču da ništa kažem pa da opet ispadnem budala hahahahahahahahahaha

VL
DM
drazen.muhvic
17:49 26.01.2021.

Patetično prosipanje floskula i kvazipatriotizma!!!

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
04:57 26.01.2021.

"Hrvatski rukometni savez nakon poraza se oglasio..." Jedino ocekivano priopcenje je trebala biti kolektivna ostavka. Nazalost, nitko od njih u tom Savezu nema trunke karaktera i odgovornosti. Umjesto ostavke nas tu ponovo farbaju sa starim izlizanim parolama.

VL
RO
roland
04:59 26.01.2021.

HRS ne razumije da najkvalitetniji igrač, ako je nepripremljen, a ima 34, 35, 36 godina ispadne spor i smiješan! Izmori se u napadu bespotrebnim i bezopasnim križanjima, šutne u blok, ne stigne se vratiti obranu, bude za 20 cm kratak, pa zaradi isključenje, onda s igračem manje primimo dva laka gola jer igramo bez vratara, pa ponovo mučenje u napadu s bespotrebnim križanjima, šut u vratara, brza kontra...i tu smo u 5 minuta ostvarili 0 - 4. Ključ je fizička priprema. Svaki igrač za sebe mora znati koliko kilograma mora smršaviti, kakvu bazu aerobnu bazu napraviti i kako poboljšati brzinsku izdržljivost, agilnost. Na pripreme treba doći fizički besprijekorno pripremljen i zdrav! Kad si pripremljen, iz dobre obrane vratar brani, baca kontru i to su onda laki golovi. Ako si u napadu spor i neinvetivan, bjesomučno križaš, mučiš se, onda ni u obrani nećeš imati svježine, nećeš moći ni napraviti prekršaj za 9 metara, jer nemaš brzine i izdržljivosti!

VL
KE
kentie
04:25 26.01.2021.

rukohvateri ne bu vidli olimpijadu ni u snovima...a kamoli u stvarnosti...samo na TV panelima....ahahahhahahahahahahahahhahahahahhaa....Lino Harlekino jel' ti sada fino....društvo, vidite li koliko je moj srednji prst fin i drčan....ahahahhaahahahahahahah, reče Lino i ode u svoje ludo kino.....

VL
ZI
zivko1
07:27 26.01.2021.

Treba mjenjat kompletan savez i tako početi iz početka stvarati novu reprezentaciju dok je ovih u savezu koji su uvezani sa rukometnim klubom Zagreb, a svi ostali su zapostavljeni nemamo šta očekivat u budućnosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.