Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER JE BIVŠI

Saudijci krenuli sa stvaranjem velikog Newcastlea, Bruce dobio otkaz

Newcastle United v Tottenham Hotspur - Premier League - St. James's Park
Simon Bellis
20.10.2021.
u 12:47

Do imenovanja novog trenera momčad će privremeno voditi Graeme Jones, počevši sa subotnjom utakmicom protiv Crystal Palacea.

Steve Bruce više nije trener Newcastlea, a do razlaza je došlo zajedničkim dogovorom, objavio je u srijedu premierligaški klub kojeg je prije dva tjedna kupio konzorcij predvođen investicijskim fondom iz Saudijske Arabije.

 Bruce je vodio Newcastle od srpnja 2019. godine, a ove sezone klub je predzadnji, na 19. mjestu, sa tri boda osvojenih u prvih osam kola.

"Želim zahvaliti svim ljudima u Newcastleu koji su mi dali priliku da treniram ovaj za mene poseban klub. Također, zahvaljujem se igračima i svom stožeru. Bilo dobrih i loših trenutaka, ali oni su dali sve od sebe i teškim trenucima i hvala im na njihovu trudu", napisao je Bruce u klupskom priopćenju. Bruce je u nedjelju vodio tisućitu utakmicu u trenerskoj karijeri u kojoj je izgubio od Tottenhama.

Do imenovanja novog trenera momčad će privremeno voditi Graeme Jones, počevši sa subotnjom utakmicom protiv Crystal Palacea.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije