Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči izbora u HKS-u

Sastali se Ivan Šuker i Stojko Vranković

Ivan Šuker
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/7
15.11.2016.
u 07:58

Bez obzira na to što je Šuker rekao da se neće opet kandidirati, on ostavku nije dao a i vodit će ovaj izvandredni Sabor, za Stojka je ovo bio značajan susret

Stojko Vranković (52), zasad jedini kandidat za predsjednika Hrvatskog košarkaškog saveza, našao se proteklih dana sa svim vodećim akterima u hrvatskoj košarci, pa i s dosadašnjim predsjednikom Ivanom Šukerom.

Bez obzira na to što je Šuker rekao da se neće opet kandidirati, on ostavku nije dao a i vodit će ovaj izvandredni Sabor, za Stojka je ovo bio značajan susret.

Sabor će se održati u subotu u Zagrebu, i bez obzira što Košarkaški savez Zagreba neće imati svog kandidata, još uvijek nije isključeno da se u subotu pojavi i neki “fantomski” protukandidat.

>>Lovrić odustao od kandidature, neće ići protiv Stojka Vrankovića

>> Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije