Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saša Bjelanović:

Andrej Kramarić je kao Nikola Kalinić, bio bi pun pogodak za Torino!

Andrej Kramarić
Foto: Press Association/PIXSELL
05.01.2016.
u 12:00

'To bi bio odličan posao jer Kramarić je "gladan", ne želi izgubiti Europsko prvenstvo.'

Andrej Kramarić može još jednom u karijeri ići "na sve ili ništa" pa donijeti odluku koja donosi velike stvari. Naime, kad je odlazio iz Rijeke, odlučio se odbiti Chelsea kako ne bi išao po posudbama ili sjedio na klupi, a da mu je netko rekao kako će Leicester City biti na vrhu engleskog prvenstva godinu dana poslije te da će ubirati mrvice i moliti se za odlazak, teško da bi to povjerovao.

Sad se, godinu dana poslije, ponovno našao "na vagi". Može ostati u Leicesteru i pokušati se izboriti za mjesto u momčadi sad dok je Jamie Vardy ozlijeđen ili otići u talijansku Serie A, možda ponovno tresti mreže i izboriti odlazak na Europsko prvenstvo u Francuskoj.

– Kramarić ima veliku želju igrati. U Leicesteru pokraj Vardyja ne može dobiti pravu priliku, ali on je veliki talent, sjajan strijelac. Trebalo mu je samo pola sezone da zabije 21 gol za Rijeku i bude najbolji strijelac lige – rekao je Saša Bjelanović za Tuttosport pa nastavio:

– To bi bio odličan posao jer Kramarić je "gladan", ne želi izgubiti Europsko prvenstvo. Dao bi Torinu sve što ima. Poznajem ga, on je ozbiljan i vrlo odlučan momak.

Bjelanović je otkrio i da Kramarić više podsjeća na Kalinića nego na Mandžukića. To je dobra usporedba potencijalnom kupcu jer Kalinić trenutačno vrijedi, kako tvrde u Fiorentini, 40 milijuna eura.

– Više je tehničar nego tipična špica. Može igrati na poziciji centarfora, ali i dolaziti iz drugog plana. Dobar je kao strijelac, ali također otvara prostore za suigrače. Ima dobar udarac i koristi obje noge te igra dobro i glavom. On je definitivno dobra kupnja za Torino u ovim okolnostima.

Inače, ako bi Torino želio Kramarića, mora platiti između šest i deset milijuna eura.

>> Kramarić je tražena roba, a menadžer je otkrio koliko će koštati otkup ugovora

Komentara 5

KA
kajinx
12:09 05.01.2016.

Andrej, odi u Italiju.

MA
mađar
13:27 05.01.2016.

Vrati se ti u Rijeku, jer to ti je domet. Problem je u tom sto Rijeka nema tu lovu.Tko visoko poleti nisko pada. Lako je bilo u ovoj nasoj traktorskoj ligi. ENGLESKA liga je prema našoj svemir koiji je za tebe nedokuciv. Uzimaj lovu i stisni se u mišju rupu.

MA
Maxi73
16:54 05.01.2016.

Możda bi mu Italija zaista dobro sjela. Igra se sporije a njemu nije sada u interesu sjediti na klupi, jer je mlad a i bliži se Euro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije