Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Šarić odličan u pobjedi Minnesote, Westbrook postavio novi rekord

Dario Šarić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
12.02.2019.
u 10:28

Russell Westbrook je postavio novi NBA rekord u broju 'triple-doubleova' zaredom

Dario Šarić je sinoć odigrao odličnu utakmicu u pobjedi Minnesota Timberwolvesima nad LA Clippersima za koji igra Ivica Zubac, Bojan Bogdanović je upisao solidan učinak u još jednoj pobjedi Indiana Pacersa, a u okršaju između Cleveland Cavaliers Ante Žižića i New York Knicksa Marija Hezonje bolji su bili Cavaliers. 

Minnesota Timberwolves su kod kuće sa 130-120 nadigrali LA Clipperse, a Dario Šarić je u 34 minute na terenu ubacio 19 koševa (šut iz igre 7/11 i trice 4/5), dodavši tome osam skokova, dvije asistencije i dvije ukradene lopte. 

>> Pogledajte video: Hrvatska klapa himnom otvorila NBA utakmicu u kultnoj njujorškoj dvorani, plesao se i linđo

Karl-Anthony Towns je bio najbolji pojedinac Minnesote s 24 ubačaja i 10 skokova, a Derrick Rose je u povratku na terene nakon što je zbog ozljede propustio tri utakmice zabio 22 koša. 

Lou Williams je bio najbolji strijelac utakmice i Clippersa, on je utakmicu završio s 45 koševa, a Ivica Zubac je u 15 minuta upisao tri koša (šut iz igre 1/2), jedan skok i jednu asistenciju. 

Cleveland Cavaliers su zadali New York Knicksima rekordni 17. poraz zaredom, svladali su ih kod kuće sa 107-104.

Kadeem Allen je predvodio poraženu momčad s 25 koševa, a Hezonja je zabio pet koševa i upisao pet skokova te jednu asistenciju u 16 minuta na terenu.

Collin Sexton je bio najbolji kod Clevelanda s 20 poena, a Ante Žižić nije ulazio u igru. 

Indiana Pacers Bojana Bogdanovića su kod kuće s 99-90 bili bolji od Charlotte Hornetsa. Hrvatski je košarkaš u 31 minuti zabio 14 koševa (šut iz igre 5/11, trice 1/5) i ugrabio dva skoka.

Dario Šarić
1/5

Myles Turner je predvodio Pacerse s 18 koševa i osam skokova, dok je najbolji kod Hornetsa bio Kemba Walker s 34 ubačaja. 

Russell Westbrook je postavio novi NBA rekord u broju 'triple-doubleova' u nizu, a Paul George je zabio 47 koševa i upisao triple-double u pobjedi Oklahoma City Thunder nad gostujućim Portland Trail Blazersima 120-111.

Westbrook je utakmicu završio s 21 košem, 14 skokova i 11 asistencija i to mu je deseti triple-double zaredom zahvaljujući kojem je srušio rekord Wilta Chamberlaina koji je upisao devet uzastopnih triple-doubleova 1968.

George je uz 47 koševa dodao i 12 skokova te 10 asistencija. Ovo je treći poraz zaredom Trail Blazersa kojima nije pomogao ni 31 koš Damiana Lillarda.

Komentara 1

Avatar doog_kool
doog_kool
16:02 12.02.2019.

Paul George igra kao u najboljim danima za vrijeme boravka u Indiani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije