Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Šarić odigrao izvanredno, Dončić ponovo zabio preko 40!

Dario Šarić
Foto: Reuters/Pixsell
25.11.2019.
u 10:27

Ivica Zubac je odigrao 17 minuta za Clipperse i u tom je vremenu ubacio pet koševa uz šut iz igre 2/6 te ugrabio deset skokova.

Hrvatski košarkaš Dario Šarić sinoć je u porazu svojih Phoenix Sunsa ubacio 18 koševa (šut iz igre 7/11, trice 4/6) uz 17 skokova što mu je rekord karijere te je tome dodao dvije asistencije i jedan blok, dok je Ivica Zubac u pobjedi svojih LA Clippersa ubacio pet koševa.

Sunsi su u gostima izgubili od Denver Nuggetsa sa 104:116, a Šarić je do svog trećeg double-doublea ove sezone stigao u 33 minute na terenu.

Pobjedničku momčad, kojoj je ovo peta uzastopna pobjeda, predvodio je Paul Millsap sa 23 koša, dok su Will Barton i Jamal Murray dodali svaki po 22 koša. 

Najbolji strijelac Phoenixa bio je Cheick Diallo sa 22 ubačaja.

LA Clippers su sa 134:109 bili bolji od New Orleans Pelicansa, a najzaslužniji za pobjedu domaće momčadi bio je Montrezl Harrell sa 34 koša, od čega je 24 ubacio u prvom poluvremenu. Kawhi Leonard je dodao 26 koševa, Lou Williams 19, a Paul George 18 za petu uzastopnu pobjedu Clippersa.

Ivica Zubac je odigrao 17 minuta za Clipperse i u tom je vremenu ubacio pet koševa uz šut iz igre 2/6 te ugrabio deset skokova.

Brandon Ingram je bio najbolji u redovima Pelicansa sa  24 koša. 

Dallas Mavericks su u gostima sa 137:123 nadigrali Houston Rocketse, a Luka Dončić je odigrao još jednu sjajnu utakmicu. Dončić je za još jedan double-double ove sezone zabio je 41 koš uz deset skokova, a do double-double učinka stigao je i Kristaps Porzingis sa 23 poena i 13 skokova. Tim Hardaway Jr. je dodao 31 koš.

Houstonu nisu pomogla ni 32 koša Jamesa Hardena koji je upisao i 11 asistencija. Russell Westbrook je dodao 27 poena.

Brooklyn Nets su u gostima sa 103:101 bili bolji od New York Knicksa, a do pobjede ih je predvodio Spencer Dinwiddie sa 30 ubačaja.

Sacramento Kings su sa 113:106 svladali Washington Wizardse, a Harrison Barnes je bio najbolji strijelac utakmice sa 26 pogodaka.

Ključne riječi

Komentara 1

BR
Brandfackel2
11:34 25.11.2019.

Šteta što hrvatsku košarku vode orjunaši. Imamo odlične košarkaše. Da su Hrvati na čelu HKS-a mogli bismo uživati kao što uživamo u gledanju uspjeha naših nogometaša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije