Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svijetla budućnost

Šarić drugi, Hezonja četvrti najbolji mladi europski igrač!

dario šarić
Jurica Galoić/Pixsell
06.02.2013.
u 20:04

Europski ogranak Fibe za najboljega je igrača, na temelju glasova navijača i stručnoga stožera, izabrao Litavca Jonasa Valančiunasa.

Veliko priznanje velikim hrvatskim košarkaškim talentima stiglo je iz europskoga ogranka Fibe. Dario Šarić proglašen je drugim najboljim europskim mladim igračem, a Mario Hezonja četvrti je najbolji mladi igrač Staroga kontinenta. Pobjedu u izboru odnio je drugu godinu zaredom Litavac Jonas Valančiunas.

Izbor se sastojao od glasovanja navijača koji su najviše glasova dali Francuzu Leu Westermannu te glasovanja košarkaških stručnjaka koji su na prvo mjesto stavili Valančiunasa, a na drugo Šarića.

Ukupan zbroj dao je sljedeće rezultate:

1. Jonas Valančiunas
2. Dario Šarić
3. Leo Westermann
4. Mario Hezonja
5. Davis Bertans
6. Sergej Karašev
7. Klemen Prepelič
8. Alejandro Abrines
9. Nikola Janković
10. Nikola Ivanović

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije