Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTER - ZADAR 4:3

Šarić donio Interu pobjedu u sudačkoj nadoknadi

'sport 15.10.2009.Zapresic, 11. kolo prve HNL utakmica izmedju NK Inter Zapresic i NK Zadar.Luiz Paulo Hilario, Bernard Gulic i Erdzan Beciri. Photo: Antonio Bronic/VLM'
'Antonio Bronic/Vecernji list'
16.10.2009.
u 21:13

U prvoj utakmici 11. kola nogometaši Intera kod kuće su uzeli bodove Zadru u minutama sudačke nadoknade!

Inter je tako prekinuo crni niz od šest uzastopnih poraza. Perkovićeva momčad bila je bolja na terenu, ali pogreške vratara i nedostatak sreće zamalo su ih skupo stajali. U prvom poluvremenu Zadrani su triput pucali u okvir vratiju i sva tri puta su pogodili mrežu. Uz obilatu pomoć domaćeg vratara Gorana Brašnića čije su tri loše reakcije domaćina koštale tri pogotka. Sada se tek vidi koliko Zaprešićanima nedostaje Matej Delač koji nebi primio možda niti jedan pogodak.

Morao je Borimir Perković, trener Intera, u poluvremenu ostaviti u svlačionici Brašnića i dati priliku mladom Čoviću, nekadašnjem junioru zagrebačkog Dinama. Sreća pa je Inter u prvom poluvremenu postigao dva pogotka i imao nadu u nastavku utakmice. Stvorili su Zaprešićani još barem tri, četiri izgledne prilike, ali nije bilo sreće.

U drugom poluvremenu Inter je napadao, ali nisu to bile organizirane akcije već više onako na silu. U 67. minuti domaći trener ubacuje i treću špicu, Tomislava Boseca. Zadrani se pak na drugoj strani povlače u obrani i vrebaju iz kontra napada. I tako su minute odmicale a na travnjaku se ništa posebno nije događalo. Domaćin čak nije imao u drugih 45 minuta niti jednu izgledniju priliku za izjednačenje. Zadrani jesu.

Mogao je Šaranović pitanje pobjednika riješiti već u 79. minuti ali je slabo šutirao. Tada se ukazao Dodo i četiri minute prije kraja prvog zabio za 3:3 da bi odlični Šarić pobjednički pogodak zabio na samom isteku sudačke nadoknade.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije