Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bleacher Report

Šarić će odmah u NBA ako ga uzmu Celticsi ili Lakersi

dario šarić
Sanjin Strukić/PIXSELL
31.05.2014.
u 22:34

Za sve iznad 7. picka uzeti Šarića znači preuzeti rizik čekanja da dovrši ili raskine ugovor s nekim euroligašem i tek onda dođe u SAD

Po pisanju američkog internetskog portala Bleacher Report, Dario Šarić, "igrač svestran poput švicarskog nožića", već će ovo ljeto u NBA ligu ako ga izaberu Celticsi (biraju šesti) ili Lakersi (sedmi) ili, dakako, netko tko bira još prije njih.

Za sve iznad 7. picka uzeti Šarića znači preuzeti rizik čekanja da dovrši ili raskine ugovor s nekim euroligašem i tek onda dođe u SAD.

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:56 11.06.2014.

To bi bilo pametno. ZXa pocetak otici u trenutno zaista neke od najslabijih klubova nba I tamo se prilagoditi. Ne kao petrovic otici u vrhunski klub s igracima na njegovoj poziciji kojima nije do koljena (Drexler, Porter) I rezervirati klupu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije