Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juniorska Euroliga

Šarić 21 koš i 22 skoka za finalnu pobjedu u Rimu

\'26.10.2011., Arena Zagreb, Zagreb - Euroliga, 2. kolo, KK Zagreb CO - Panathinaikos. Dario Saric.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL\'
Goran Stanzl/PIXSELL
30.12.2011.
u 10:02

Dario Šarić, najbolji mladi košarkaš Europe, ponovno je demonstrirao svoj raskošni talent.

U Rimu, na juniorskom kvalifikacijskom turniru Eurolige, predvodio je svoj Zagreb do novog trijumfa. Uz Šarićev 21 koš i 22 skoka, mravići su u finalu pobijedili vršnjake iz Fenerbahçea (62:52). Uz prosjek od 19,8 koševa i 14,5 skokova Šarić je zavrijedio naslov najboljeg igrača turnira (MVP), dok su njegovi suigrači Dominik Mavra (treći strijelac turnira sa 21 košem po utakmici) i Mateo Jurković izabrani u najbolju petorku.

Kako zagrebaši brane naslov juniorskog prvaka Eurolige osvojen u Barceloni, oni bi na završnom turniru u Istanbulu igrali i da nisu osvojili ovaj turnir koji su igrali bez bolesnog Hezonje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije