Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGA STRANA SPORTA
Povratak na članak

Jedna od najljepših sportašica na svijetu otkrila: Pila sam kao nikad prije i bila u depresiji

– Mogla sam se izvlačiti, tražiti neki izlaz, ali pogriješila sam i morala sam skupiti hrabrosti pa se suočiti sa svojim postupcima. Zato sam se ispričala i nadam se da su mi ljudi koji su vjerovali u mene kroz cijelu karijeru oprostili – otkrila je Šarapova.

Komentari 3

AA
aaagotal
11:29 02.04.2017.

Svakako, drogu van iz sporta! No, također i sredstva kao što su blokade protiv bolova, Oxicontin, Matrifen flasteri! Kako netko u srijedu ne može hodati od upale i nategnuća prepona a u prvu nedjelju iza toga igra cijelu nogometnu utakmicu? Na čemu je taj nogometaš?

VL
DU
Deleted user
11:14 02.04.2017.

Nije ona suspendirana radi meldoniuma koji se uzgred rečeno koristi već desetljećima, nego je suspendirana jer je u tom trenutku bila svjetski najeksponiraniji ruski sportaš kao i jedan od sinonima za Rusiju u Americi. Podsjećam, sve ove WADA sankcije krenule su nakon što je John McCain 2015-e u američkom kongresu tražio "all-out" kampanju protiv Rusije, dakle u svim sferama društveno-javno-političkog života (povod je bio referendum na Krimu, no uzrok je isti kao i uvijek, pokušaj SAD-a da na bilo koji dostupni način našteti ekonomiji Rusije kroz blaćenje ugleda iste). Na istom valu je pomahnitali McCain tražio i dan danas traži da se oduzme Rusiji domaćinstvo svjetskog nogometnog prvenstva 2018-e ne kroz WADA-u već kroz mnogo poznatiju nam FIFA-u. Te međunarodne organizacije su idealni habitat za "neovisne" stručnjake koji često djeluju pp agendi isto tako "slobodarskih" zapadnih demokracija.

VL
ZI
ZICKLER
12:07 02.04.2017.

Da istina je da razlozi njezine suspenzije nisu baš bili sportski. Pa sjetimo se da je i suspenzija smanjena gle čuda kada se otkrilo da i neki sa zapada ( pa i njezina konkurentica Serena i seka nisu baš bilee ljubičice po tom pitanju), Naravno da dio odgovornosti snosi i ona i njezin menagment jer ako i njena suzpenija i njije bila baš iz sportskih razloga ti koji su to radili odigrali su na dobru kartu. Inače nisam ljubitelj tenisa ali Maria je meni uz Caroline Woznacki pa i Kerberica ( koje kao da su blizanke ) jako lijepa i bilo mi je jako žao. Želim joj puno uspjeha i da će iz ove Kalvarije izvući pouku i biti još jača,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.