Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKIDAČ

Masovni i krvavi neredi počeli nakon povika 'Ovo je Srbija!'

Sarajevo
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
14.07.2015.
u 19:16

Prema riječima očevidaca, prije nego će policija smiriti situaciju, neredi su već trajali sat vremena i postavlja se pitanje, zbog čega Poljaci nisu bili osigurani.

Navijači Sarajeva i Lecha sukobili su se u Vogošći, a u neredima koji su trajali nekoliko sati porazbijano je na desetine automobila, kao i autobus kojima su navijači Lecha stigli iz Poljske.

Prema riječima očevidaca, prije nego će policija smiriti situaciju, neredi su već trajali sat vremena i postavlja se pitanje, zbog čega Poljaci nisu bili osigurani, ili barem pod policijskom pratnjom, pogotovo jer je sinoć oko 20.30 došlo do tučnjave na Čaršiji.

Poslije toga se mogla očekivati odmazda poljskih huligana, koji su rušili sve redom u Vogošći, a onda su se sukobili sa navijačima Sarajeva, koji su bili u ovom sarajevskom naselju.

Uz sve navedeno, poljski mediji izvještavaju kako su njihovi navijači provocirali građane Sarajeva uzvicima "Ovo je Srbija", a trenutno ih u Vogošći čuvaju jake policijske snage.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Poljski navijači izazvali nerede u Sarajevu, 18 osoba ozlijeđeno

Komentara 22

AL
alfredö
20:04 14.07.2015.

Horde zla su opasni samo protiv starcadi i djece kao sto je to bilo u Sirokom... Sada im ni sam Zagor ne bi mogao pomoci.

Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
22:02 14.07.2015.

Išao sam u BiH par puta autobusom i čekali smo na granici jedno sat vremena (jedino gore je bilo kad smo izlazili iz BiH) kao da u autobusu imamo tonu kokaina. Eto na ljudima se iživljavaju, a kad im uđee u zemlju hrpa majmuna onda ništa. Gospodo Bosanci, morali ste primjetiti par autobusa iz Poljske punih tetoviranih huligana, a onda uz policijsku pratnju ih dovesti do Sarajeva pa ih lijepo osigurati na nekoj livadurini do utakmice. To se tako radi...

LO
lojtra1
21:46 14.07.2015.

"Čaršija", "Vogošća"? To su dijelovi jupitera ili kaj? "Poljski huligani" s "navijačima Sarajeva"? Daj se skuliraj čovječe, pa nije ti cijeli svijet tvoja ČARŠIJA da možeš poljske navijače častiti govorom mržnje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije