Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvakinja

Saračević: Metz je favorit, ali moja ekipa ih se ne boji

06.10.2019.
u 07:48

Imaju vrhunskog trenera koji je prošle godine primio nagradu za najboljeg trenera Lige prvaka - kaže Saračević

Rukometašice Podravke Vegete danas kreću s igranjem u skupini Lige prvakinja. Prva utakmica odmah je teško gostovanje kod francuskog Metza.

- U jakoj smo skupini, cijenimo i poštujemo prvog protivnika, ali borit ćemo se svim srcem. Vjerujem u svoju ekipu koja je u boljoj formi nego prošle sezone. Radili smo na izdržljivosti, a ponajviše na obrani. Smatram da upravo u obrani leži uspjeh kontre i polukontre kojih nam je prošle sezone nedostajalo - rekao je Zlatko Saračević, trener Podravke i dodao:

- Metz je jedan od favorita za osvajanje Lige prvaka, imaju vrhunskog trenera koji je prošle godine primio nagradu za najboljeg trenera Lige prvaka. Po pitanju igračkog kadra moram reći da se ističe Zaadi koja je jedna od najboljih igračica svijeta, a pojačali su se i dolaskom Burgaard te Peredery koja je stigla iz Krima. 

Komentara 1

DU
Deleted user
08:28 06.10.2019.

O, fino. Još jedan Bosanac u vrhu hrvatskih naprednih trenera i učitelja. Što bi hrvatski šport bio da nismo prigrlili odbjegle bosance i hercegovce i podarili im hrvatske putovnice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije