Naslovnica Sport Rukomet

Saračević: Metz je favorit, ali moja ekipa ih se ne boji

Imaju vrhunskog trenera koji je prošle godine primio nagradu za najboljeg trenera Lige prvaka - kaže Saračević
06. listopada 2019. u 07:48 1 komentara 149 prikaza

Rukometašice Podravke Vegete danas kreću s igranjem u skupini Lige prvakinja. Prva utakmica odmah je teško gostovanje kod francuskog Metza.

Veselin Vujović GORE NE MOŽE Veselin Vujović: Crni mučeniče, čega si se dohvatio!

- U jakoj smo skupini, cijenimo i poštujemo prvog protivnika, ali borit ćemo se svim srcem. Vjerujem u svoju ekipu koja je u boljoj formi nego prošle sezone. Radili smo na izdržljivosti, a ponajviše na obrani. Smatram da upravo u obrani leži uspjeh kontre i polukontre kojih nam je prošle sezone nedostajalo - rekao je Zlatko Saračević, trener Podravke i dodao:

- Metz je jedan od favorita za osvajanje Lige prvaka, imaju vrhunskog trenera koji je prošle godine primio nagradu za najboljeg trenera Lige prvaka. Po pitanju igračkog kadra moram reći da se ističe Zaadi koja je jedna od najboljih igračica svijeta, a pojačali su se i dolaskom Burgaard te Peredery koja je stigla iz Krima. 

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • tragac:

    O, fino. Još jedan Bosanac u vrhu hrvatskih naprednih trenera i učitelja. Što bi hrvatski šport bio da nismo prigrlili odbjegle bosance i hercegovce i podarili im hrvatske putovnice.