Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletika

Sara Kolak u Zagrebu protiv europske prvakinje

Sara Kolak
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
27.08.2017.
u 15:55

Saru Kolak u utorak očekuje prvi nastup na Hanžeku

Nakon što je u finalu Dijamantne lige u Zürichu zauzela treće mjesto, Saru Kolak u utorak očekuje prvi nastup na Hanžeku.

Olimpijska pobjednica na Savi neće imati nimalo lagan posao jer su na startnoj listi mnoge bacačice koplja iz svjetskog vrha, predvođene aktualnom prvakinjom Europe Tatjanom Haladovič.

Osim nje, na Mladosti će bacati i američka rekorderka Kara Winger, pobjednica Panameričkih igara Elisabeth Gleadle, finalistica Olimpijskih igara u Riju Madara Palameika te bivša Sarina trening-partnerica Martina Ratej.

Komentara 1

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
16:20 27.08.2017.

Sara mora uzimati iste domoljubne tablete i pilule kao Sandra da postane šampion i da ju antidopinška kontrola ne uhvati. Nema frke jer hrvati znamo obmanjivati i prevarivati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije