Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletski SP
Povratak na članak

Sara Kolak osvojila sedmo mjesto: 'Iskreno, meni je glava već bila u Tokiju'

Da je bacala na nivou svog najboljeg ovosezonskog rezultata (66.46) osvojila bi srebrnu medalju

Komentari 2

Avatar rubinet
rubinet
09:23 02.10.2019.

Glavu gore. Naprijed.

VL
ZE
zelenakrava
09:25 02.10.2019.

Sedmo mjesto na SP nije ni tako loše. U Riu nas je ugodno iznenadila i sada na žalost mnogi tako nešto uvijek očekuju.a i mediji je gotovo niti ne spominju. Smatram da bi bilo u redu pratiti njene rezultate tee ih komparirati sa drugim rezultatima njenih suparnica. Nije u redu ,spominjati je samo kada negdje osvoji jedno od prva tri mjesta. Vidimo da kod nekih(za neke komercijalnijih sportova) prati se svaki korak sportaša koji su među prvih sto ili tisuću na svijetu a tkz male sportove (a atletika to sigurno nije) naše vrhunske sportaše gotovo nikada ne spominju osim na Svjetskim ili Europskim takmičenjima. I to je onda umjetnost pronaći u medijima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.